test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Friday, 2 June 2017

SGshop “Jom Shopping!” Contest

hi there,

join GA SGShop yang dianjurkan oleh blogger Ayue Idris ...



klik banner utk join

wow, hadiah memang gempak ... siapa tak nak RM500 credit giveaway kan .... suka suka suka ...ish, kalau dah suka, jom penuhi syarat yang diberikan ...

Q1 : Apakah servis yang SGShop tawarkan?

SGShop menawarkan platform pembelian atas talian untuk laman web e-dagang terkenal dari China, antaranya Taobao.com, tmall.com dan banyak lagi. Ianya pembelian yang sangat mudah menggunakan platform SGShop, hanya perlu mengikuti langkah langkah yang dinyatakan dengan jelas di BUY FOR ME, boleh klik di sini untuk details.

SGShop juga menyediakan perkhidmatan SHIP FOR ME. Sekiranya anda ingin membeli sendiri barangan di laman web contohnya taobao.com, tetapi memerlukan perkhidmatan logistik untuk membawa barangan anda ke Malaysia, anda boleh menggunakan perkhidmatan penghantaran melalui SGShop. Anda hanya perlu mengikuti langkah langkah mudah yang diterangkan di SHIP FOR ME, boleh klik di sini untuk details.

SGShop menawarkan mata ganjaran. 200 points akan diberikan untuk setiap pendaftaran akaun, 50 points diberikan apabila status anda dikemaskini, 20 points akan diberikan untuk setiap review produk yang anda beli dan review haruslah dibuat tidak lebih dari 10 hari daripada penerimaan barangan. Dan mata ganjaran yang terkumpul, boleh ditukarkan kepada nilai ringgit, klik di sini untuk details.

Dengan best shipping guarantee, penghantaran yang boleh dipercayai dan pantas, on-line customer care dan risk-free guarantee, maka anda bolehlah shopping di SGShop tanpa rasa risau.

Q2: Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGShop Malaysia (letakkan gambar dan link sekali) dan berikan sebab kenapa anda nak beli item tersebut.


Item pertama yang mrs pip nak beli ialah carpet untuk ruang tamu mrs pip.
Serius our ruang tamu still empty since pindah rumah awal tahun ni.
Dan mrs pip tertarik sangat dengan carpet corak geometry ni, harga pun sangat affordable, untuk saiz 160cmx230cm ni cuma rm152.08

Pasti berseri seri ruang tamu mrs pip nnt kalau berjaya purchase geometry carpet ni.
untuk lebih details, boleh KLIK DI SINI


untuk item ke dua pula, mrs pip nak sangat memiliki coffee table yang minimalist tapi mempunyai citarasa elegant.

Memandangkan ruang tamu mrs pip memang nak guna konsep minimalist, simple yet stunning gitu, so coffee table ni memang sesuai sangat memenuhi citarasa mrs pip. 

Harga sebiji coffee table ni sungguh affordable, mcm tak percaya cuma RM61.11. wowzer!

Bolehlah mrs pip bersantai sambil minum hot cocoa kegemaran mrs pip letak atas coffee table ni dan kudap kudap the pringles sambil tengok tv ... wah, awesome!

Untuk lebih details, boleh KLIK DI SINI


ini pula item ketiga yang mrs pip nak purchase dari SGShop, sudah semestinya tatami thick cushion.

kalau boleh nak grab 6 biji sekali beli... dah ruang tamu guna konsep minimalist.

mrs pip dan mr.husband sepakat tak nak letak sofa di ruang tamu. ruang tamu mrs pip ni bersaiz kecil, so kalau letak sofa, nanti ambil space pula kan, so better guna tatami thick cushion saja sebagai pengganti sofa. sangat sesuai dengan konsep minimalist bagi ruang tamu mrs pip ...

Harga untuk sebiji tatami thick cushion ni cuma RM19.17, kalau mrs pip grab 6 biji, harga cuma sekitar RM115.20. eh, murahnya.

Nak lagi details, boleh KLIK DI SINI

dah jawab Q1 dan Q2, jgn lupa
- letak link entry korang kat blog entry contest cik ayue tu,
- dan sharekan entry anda di FB wall dengan hashtag #AyueIdrisXSGshopMalaysia
- lepas dah buat semua ni, korang jangan lupa pula isikan borang yang cik Ayue dah siapkan, kalau tak isi, penyertaan disqualified tau! ... borang tu korang boleh KLIK DI SINI

wish me luck ya ... kalau mrs pip menang, maka impian mrs pip untuk mempunyai ruang tamu berkonsepkan minimalist one step closer menjadi kenyataan ....

and I wish you ols pun all the best juga.

cheers

5 comments:

  1. Best jamu mata dekat sgshop. Rasa macam nak beli semua ja. Murahh and cute. Good luck sis.

    Shad
    https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

    ReplyDelete

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017