test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Saturday, 29 July 2017

Berjaya beli novel Cinta Cape Town & Salju Cinta Anna pada harga @ RM10.00 satu !

hi there,

beberapa hari lepas, mrs pip ada share promosi beli novel murah di karangkrafmall secara online kan ... mmg murah sangat2 , apa taknya novel dijual serendah rm5 satu! dan kalau beli bundle 5 buah novel  cuma perlu bayar rm20, tak masuk postage ... tapi dah kira affordable dah tu harga tersebut ....

byk novel2 yang rm5 satu tu sold out, no stock! ... so terpaksalah mrs pip beralih ke promosi kedua beli novel rm10 satu 📖📖📖 .... yang ni pun sama juga  kalau beli bundle 5 buku, cuma perlu bayar rm40 tak masuk postage ... novel pula best2 .... mcm nak rembat semua ....


mrs pip baru juga berjinak jinak membaca novel, ni semua hasil penangan selalu rasa teruja bila blogger Sha dari kasihkuamani tu rajin up entry ttg novel2 yang dia baca, kagum tengok status goodreads dia .... beratus novel dah Sha ni baca dalam tahun ni!

jadi, mrs pip pun terjebaklah juga nak baca novel. eh, hobi baru la kot utk tahun ni 😊 .... pilih punya pilih kat laman web karangkrafmall hari tu 21.7.17, novel pertama yang mrs pip grab ialah novel CINTA CAPE TOWN ... baca sinopsis mcm best ...


dan novel kedua pula, mrs pip beli SALJU CINTA ANNA ... hope novel ni punya jalan cerita yang best .... tajuk mcm best, coverbook pun mrs pip suka ...

pada awalnya nak beli 5 novel sekaligus, tapi mrs pip fikir2 semula, ok ni untuk permulaan dulu, beli 2 buku dulu, nnt beli banyak2 tak habis baca pula ... dah lah hari tu beli 3 buah preloved novel dari Sha awal raya hari tu, tu pun baru siap baca 1 novel 😕 ....


lepas dah beli dua novel online ni  bayar postage poslaju berharga rm14.60 ... kalau pos biasa pula rm10.60 .... tak jauh pun beza harga, so pilih poslaju sajalah .... kalau korang tinggal dekat area karangkraf sendiri, boleh beli online dan ambil kat karangkraf, tak perlu nak bayar postage ....

 ..... tengah tunggu dua novel ni sampai kat rumah .... muehehe ..... and now mrs pip dah ada 5 novel. 3 beli kat Sha, 2 lagi  kat karangkrafmall online 😀 .... ada sesiapa nak jual preloved novel SUPERSTITIOUS hasil tulisan Stephen Hawkings tak? .... kalau ada, info mrs pip ok ....

cheers.

6 comments:

  1. bahagianyaa buku fav murah murahh. mine still cost some sobs sobsss

    ReplyDelete
  2. Kenapa murah..beli kat mana....hihi....sekarang saya pergi ke library aje sambil bawa yaya jalan jalan..ekekeke

    ReplyDelete
  3. Wow ramai blogger friends LZ penggemar novel termasuk Mrs Pip.
    Habis baca buat review tau, boleh LZ tumpang baca sinopsis.. 😄

    ReplyDelete
  4. wowwww....kenapa harga dia murah murah nih..hihi..

    ReplyDelete
  5. erkk murahnya kak pip... nasib la x layan sgt nobel2 ni

    ReplyDelete

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017