test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Monday, 24 July 2017

CRAYOLA; jenama pensel warna antarabangsa untuk si kecil anda sedang HOT SALE di MYSALE.COM

hi there,

ada sesiapa yang suka membeli belah jenama antarabangsa? international brands la gitu ...  tapi nak beli pada harga yang affordable ? .... kalau korang nak cari barangan branded, tapi nak harga yang BEST and AWESOME, korang boleh terjah website MYSALE.COM ... mysale.com merupakan salah satu laman web yang menjual pelbagai produk barang jenama antarabangsa pada harga yang hebat, rangkaian jualan pakaian, kasut, pakaian bayi, permainan anak, beg, kosmetik dan banyak lagi ...


nak tahu lebih tentang MYSALE.COM, tu nnt mrs pip buat entry lain, insyallah .. tapi sekarang ni, mrs pip teruja bila mysale.com ada SALE untuk jenama CRAYOLA, crayon warna yang sesuai untuk anak anak anda ...

sebelum ni mrs pip dah beli set CRAYOLA ni few years ago, boleh baca entry dahulu DI SINI, tapi kali ni mrs pip teruja nak dapatkan set FABRIC FINE LINE MARKER CRAYOLA pula, harga affordable cuma rm29 .... ish, CRAYOLA ni, kalau boleh semua produk mereka mrs pip nak rembat, belikan untuk anak anak 😊 , lil' Iman dan lil' Amin.


ni lah produk yang mrs pip nak grab sangat dari mysale.com tu .... sale ni valid sehingga hari Khamis minggu kalau tak silap, tapi kalau korang terlepas sale kali ni, jangan bimbang, korang cuma perlua rajin2 kan diri melawat mysale.com untuk melihat sale yang lain, dan biasanya sale untuk jenama yg sama akan berulang semula cuma, keluaran produk bagi jenama tersebut mungkin berbeza beza ☺

antara produk CRAYOLA yang tengah HOT SALE sekarang ....





selain di mysale.com, korang juga boleh dapatkan produk CRAYOLA ni di TOY'S R US, cuma mrs pip kurang pasti kalau toy's r us menjual semua produk crayola atau cuma selected products only .... kalau ada toy's r us berdekatan anda, bolehlah buat price comparison which ine is cheaper; buy online or offline.

since tempat mrs pip tinggal ni mmg sukar nak dapatkan produk2 mcm ni, so belian atas talian is the only way untuk mrs pip dapatkan produk yang dikehendaki ☺ ...

sebelum nak terjah laman web rasmi mysale.com, pastikan korang mendaftar akaun mysale.com ok ...

klik laman web di atas

sekadar perkongsian, manatau ada yg berminat mencari produk CRAYOLA untuk si kecil anda ...

cheers

6 comments:

  1. Tgh mencari pencil untuk aqeela..tq info mpy

    ReplyDelete
  2. IQ pun target nak beli Crayola ni dekat mysale sebab pernah tahu crayola dekat mysale je paling murah pergi IQ jumpa. dan betul ke crayola ni boleh dicuci kalau diconteng pada dinding?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari tu anak2 ada terconteng dinding rumah, sikit je lah, dlm beberapa garisan then mrs pip ambil tuala basah dan sedikit sabun n cuci dinding tu, warna crayon tu hilang ...

      Delete
  3. wahhhh kalau elsa ada adik kecik elsa dah belikan dah hikhik

    ReplyDelete
  4. Menariknya.. Rasa macam nak beli semua.. kikiki

    ReplyDelete
  5. Wah, thanks for the info sis.. Secara kebetulan saya pun tengah cari pensel warna nie.. =)

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017