test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Thursday, 27 July 2017

Selesai shopping di Lazada menggunakan voucher kemenangan Lazada Ramadhan blogger contest

hi there,

yeah! siap shopping di Lazada menggunakan voucher kemenangan sempena Lazada Ramadhan blogger contest. blog mrs pip tersenarai menang tempat ketiga bersama ramai rakan2 blogger yang lain juga. dan untuk tempat ketiga, Lazada menghadiahkan voucher bernilai RM100 kepada setiap pemenang 👍👍👍 ....


mrs pip tengok kat blog rakan2 blogger, ramai dah yang bershopping menggunakan voucher tersebut, buat mrs pip pun teruja nak guna voucher tu cepat2, muhehehe ....

mrs pip beli 4 item untuk voucher tu, tapi kena tambah sedikit duit coz pembelian mrs pip melebihi dari nilai voucher yang diberikan ... dah alang alang shopping kan, sekali harung shopping extra sikit 😀 ....

mula mula nak beli wallet, ada yang berkenan, tapi harga agak mahal, so yang ni kena ketepikan dulu, nextime baru beli  just letak dalam wishlist ... kot kot ada diskaun nextime 😜 ....

then nak cari loofers, click carlo rino ada sale ... yeah  dah jumpa yang berkenaan di hati time tu, harga cuma rm50.00 ...tapi saiz pula tiada yang sesuai 😢 , terpaksalah I is gigit jari ! .... nevermind, cari yang sajalah .....


tada! hasil pembelian menggunakan voucher kemenangan Lazada ... item 1st tu mmg dah lama duduk dalam wishlist, yang ni untuk lil' armies, educational board. hope lepas ni anak anak lebih gembira belajar ABC  dan mengira 123 😊 , anak bijak mommy happy! cewah.

item 2nd tu untk bagi mr.husband, since mouse dia asyik problem saja this few weeks .... hope yang mouse ni mampu bertahan lama ... dan item third dan fourth tu of course untuk mrs pip ....

blouse tu keluaran Zanzea, ini blouse Zanzea ketiga yang mrs pip beli di Lazada, suka dgn Zanzea coz design simple, material quite good dan muslimah wear 😊 , dan tak dapat carlo rino kan, beli brown loofers ni pula ... nampak mcm menarik, harga pun aftordable ....

sekarang ni tunggu barang sampai, hope semuanya sampai dlm keadaan yang elok ... anyway, korang yg menang voucher lazada tu dah shopping ke belum?

have a nice day everyone ...

cheers.

11 comments:

  1. Wah!! Saya masih lagi memburu barangan yang berkenan di hati hahahah

    ReplyDelete
  2. IQ tak shopping lagi. nak shopping tapi kena tunggu gaji sebab da aim nak beli lebih dari nilai voucher yang dapat. huhu

    ReplyDelete
  3. wahh.. dah beli dah sis.. dilah belum sempat usha2 lagi ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. Wah, seronoknya dapat shopping.. =)

    ReplyDelete
  5. Wah murah rezeki mpy...shopping shopping yeyyyy

    ReplyDelete
  6. sudah juga kak pip. hihi. tggu brg sampailh ni.

    ReplyDelete
  7. Wah....dah beli ye... LeYa pun tak sempat nak beli lagi guna voucher tu

    ReplyDelete
  8. Yang dah menang, jgn lupa guna voucher korang...
    Happy shopping semua...

    ReplyDelete
  9. Lawa pula bila tengok blouse tu.. sekarang juga Sha gi usha.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Usha jgn tak usha 😀😀😀 ....

      Delete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017