test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Saturday, 12 August 2017

Give Away Topup by Makbapakkauhijau

hi there,


jom topup giveaway segmen , kali ni dari blogger Adilla .. kalau menang, so merasalah mrs pip dapat topup percuma ... kalau korang tiada prepaid, korang join saja giveaway ni, once menang boleh hadiahkan untuk sesiapa yang korang nak .. muehehe ... nak join pun senang saja, mrs pip kongsikan syarat syaratnya sekali untuk rujukan korang yer ...

1. Follow blog makbapakkauhijau
2. Follow ig :
3. Buat satu entry bertajuk 'Give Away Topup by Makbapakkauhijau' dan link kan ke sini
4. Tinggalkan komen di bawah serta link di blog awak
5. Pemenang akan dipilih jika memenuhi syarat
6. Give Away start 10/8/2017 - 20/8/2017

cheers

1 comment:

  1. Hahaha tekejut baca url tu :P Good luck Kak Pip :)

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017