test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Tuesday, 1 August 2017

Instant shawl giveaway by Mamapipie

hi there,


mrs pip join segment giveaway lagi ... kali ni dibawakan oleh blogger mamapipie, syarat syarat yang dikenakan pun mudah saja untuk follow T_T nak join klik banner di atas ... mrs pip siap includekan syarat syarat yang ditetapkan yer ...

Ok, berikut adalah syarat2 nye ye:
1. Add Blog MamaPipie  Dalam bloglist korang
2. Follow Instagram MamaPipie
3. Follow GooglePlus MamaPipie
4. Buat satu entry Dan tepekkan gambar belon comey kat atas Tu Dan link kepada entry ni
5. Selepas siap semuanya tinggalkan komen di post ini.

jadi jom kengkawan semua, kita meriahkan giveaway mamapipie ni ...

cheers.

9 comments:

  1. Tq ye Mrs pip sudi join GA mama. Good luck ye

    ReplyDelete
  2. good luck..
    dari giveaway yang sama
    https://mama3danish.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  3. Good luck! Huda singgah dari giveaway yang sama =) Jemput Blogwalking blog huda juga yer.
    >> http://www.ceritahuda.com/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html
    all the best ye

    ReplyDelete
  5. Goodluck Mrs. Pip.
    Mrs. A pun join juga

    ReplyDelete
  6. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017