test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Tuesday, 1 August 2017

mini stationery giveaway by mirzasyazwina

hi there,


mrs pip join mini stationery GA dari blogger Mirza ... hadiah menarik, semua cute cute, Mirza mencari seorang pemenang ... dan GA sedang berlangsung dan berakhir pada 5 Ogos ni ... nak join, just klik banner di atas :) ...

syarat syarat yg dikenakan pun simple sahaja ... mrs pip sharekan sekali syarat syarat nya yer :) ...

syarat-syarat giveaway :

 buat satu entry yang bertajuk mini stationery giveaway by mirzasyazwina

copy banner di atas dan link kan ke entry ni

follow blog ini https://dorayakino.blogspot.my/

follow instagram @mirzarohizat
                   @da.pok

jangan lupa tinggalkan link entry anda ke ruangan komen okay 

kan dah cakap, hadiah yg ditawarkan cute lah sangat T_T

wish me luck!

cheers

3 comments:

  1. datang dari segmen yang sama :) Good Luck

    ReplyDelete
  2. jalan2 dari giveaway yang sama...
    http://www.mialiana.com/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  3. jalan2 dari giveaway yang sama...
    http://www.mialiana.com/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017