test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Saturday, 12 August 2017

Novel Cinta Cape Town & Salju Cinta Anna akhirnya sampai juga !

hi there,

buku novel yang mrs pip order online dari karangkrafmall dah sampai. hari tu kan karangkfar buat jualan murah, ada yang dijual serendah RM5.00 satu, kalau beli 5 buah just bayar RM20.00 ... ada pula tang serendah RM10.00 satu, beli 5 buah bayar RM40.00 !!! gila tak murah kan ...

untuk percubaan pertama, mrs pip beli dua buah novel. pembelian dibayar pada 21/7 dan novel ni mrs pip terima pada 26/7/17... tak lama mana pun menunggu lepas pembayaran dibuat. ... nak tahu details entry pembelian dibuat hari tu, bolehlah KLIK DI SINI ...

terima pada 26/7/2017

mrs pip beli Cinta Cape Town dan Salju Cinta Anna , tajuk novel ni mcm BEST! ... tak start baca lagi coz sekarang tengah baca novel YANG INDAH HANYA SEMENTARA, buku kedua selepas KERANA TERPAKSA AKU RELAKAN ...

mrs pip bukan pembaca tegar novel, tapi bila dah berblogging ni, ramai pula blogger yang kaki buku novel, so setiap kali dorang up entry pasal novel, terus hati mrs pip terusik ... eh eh, mcm best la novel ni, novel tu .. nak baca lah juga ....

salah sorang blogger yang mmg dekat kat hati mrs pip ni bila bab novel ni ialah blogger Shahida, memang awesome sangat blogger ni .. koleksi novel dia memang boleh tahan! siap hari tu Sha jual preloved novel, murah sangat ... mrs pip sempat rembat 3 buah , muehehe .... KLIK SINI kalau nak tengok novel yang berjaya dirembat hari tu ....

insyaallah once dah siap baca novel novel ni nanti, mrs pip buat review yer *tu pun kalau I is rajin* ... anyway, kalau karangkraf buat OFFER gila gila lagi, nnt mrs pip share promosi tu ya ...

cheers.

1 comment:

  1. Dulu rajin juga baca novel. La ni nak baca majalah pun kena cari masa :D

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017