test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Saturday, 12 August 2017

Segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple

hi there,


hi semua, happy Saturday! yeah ... baru ada masa untuk join segmen. tengok ramai rakan rakan blogger join segmen, macam macam segmen ada, hati terusik la juga nak join, nak memeriahkan bersama ... kali ni, mrs pip join segmen cik adik molek, kin naz ... apa kata korang join sekaki ...

nak join pun senang saja, mrs pip kongsikan sekali syarat2 nak join yer :-

  • Follow blog ini 
  • Follow google+
  • Follow instagram di sini 
  • Buat satu entri dan tepekkan banner di atas tu dan backlinkan ke blog ini
  • Kemudian hantar link di petak komen di bawah
Tempoh segmen ni berlangsung dari 7 Ogos hingga 31 Ogos. 

cheers

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017