test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Friday, 6 March 2015

Beli ja di LAZADA.... 3pcs cake mould...

Hari tu mrs pip mau buat chill cheesecake,  tp mrs pip tiada loyang yg senang buka tuuuu,  alah loyang yg ada klip di tepi tu....

Faham2 lah ya,  tinggal di membakut ni bukan semua brg ada dijual di super the market kan,  lagi lagi mrs pip ada small baby n a toddler ni,  bukan senang mau pi shopping with these little armies....

Jadi,  untuk senangkan aktiviti membeli dan membelah,  ONLINE SHOPPING kan ada.... Ngeeee....

Mrs pip pun check di LAZADA.... check loyang yg mrs pip mau tu ada.... So mrs pip pun terus order la.... Harga pun ok,  3pcs only rm39.60 dgn 3 saiz berbeza....



Mrs pip order hari selasa, hari jumaat dah sampai,  lazada hantar guna skynet
Loyang ni ada saiz 24, 26, dan 28cm....


Mcm ni la rupa loyang tu.... 

Then,  jom la buat kek....mula mula mrs pip keep in mind to make cheese cake kan,  tp cheese tak cukup n gelatine yg mrs pip beli tu misplaced,  so kita buat chocolate cake with blueberry cheese filling jerrrr..... 


Yeah,  pls welcome mrs pip punya kek yg tak seberapa.... 

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017