test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Wednesday, 11 March 2015

Camera casio exilim zr1500 yang hangat dari Lazada

mrs pip browsing lazada and just tengok2 kalau ada camera yang cun (hokey,  mmg mrs pip mau sangat ada compact camera yg slim slim tuuuu) so nnt boleb lah mrs pip propose kat mr. Husband untuk belikan mrs pip compact camera (sungguh wifey yg tak zalim kat mr. Husband kan.. ngee)

Kebetulan time mrs pip browsing lazada,  ada 'sale 1 item for each hour with great discount'.... So, kebetulan sgt dlm byk2 brg yg lazada buat sale tu, ada camera casio exilim zr1500 ni....  Harga asal dlm rm900++, then after discount harganya ialah rm799... Tapi,  lazada dlm masa yg sama bagi another extra 8% discount storewide... So, harga reduce after the discount is rm735.08.... WOW!!! and of course,  free delivery...

ni mrs pip punya order tracking sheet

Dgn harga yg sgt berpatutan,  mr. Husband pun approve utk belikan mrs pip camera kesukaan mrs pip.. Lgpun still dlm budget range my dear husband, so tak da la mrs pip ni zalim kan...' kenyit kenyit mata sambil tengok mr. Husband '....


So,  few days later,  camera tu pun sampai... Oh by the way,  lazada jual camera ni dgn status import,  so brg ni from over the sea la kan... ingatkan akan sampai maybe more than a week,  tp kan camera ni sampai within 4 working days ja,  super lajuuuu lazada hantar....

And mrs pip check tu delivery note,  it is all the way from HK....


Tada,  ni la cameranya,  still dlm box time ambil gambar..  Seriously,  mrs pip pilih warna putih walaupun ada pilihan warna yang lain becoz mrs pip ni suka kaler putih... Thiz is casio exilim ex-zr1500,ok ada hdr art, mmg syok!

Dan extra best, boleh main selfie selfie lepas ni guna camera casio exilim ni....

Nnt next entry,  mrs pip story story lg yerr apa yg best pasal kamera exilim zr1500....

P/s: memory kena beli sendiri,  n can use hdxc memory card up to 32gb



Camera cover kaler brown tu n juga memory card ni mrs pip beli online juga,  tp bukan guna lazada.... Mrs pip beli memory card sdhc 32gb class 10, dan dpt la free gift extra touch screen pen (bukan pakai pun free gift ni,  mrs simpan jerrr dalam pencil case) .... Maybe pakai in future kot..

Let' s click click gambar...  Can click up to 3000++ gambar guna memory card ni....



No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017