test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Friday, 20 March 2015

Jom tinggal di bandar Brooms

Gummypie mmg suka bandar brooms... Byk sangat 'boom-boom' yg hebat terutamanya 'boom-boom' yg empat sekawan ni....


Kalau korang peminat robocar poli,  sure korang kenal watak animasi ni...  Poli,  roi,  amber dan heli...



Mcm ni la aksi gummypie yg sungguh leka tengok robocar poli... Mrs pip yg jd mak mak ni,  siap dah boleh hafal masa bersiran robocar poli ni,  moreover dah booeh hafal watak watak yg ada dlm animasi ni...

Actually,  mr. Husband siap cari cd robocar poli ni,  tp semua kedai cd yg mr. Husband pigi termasuk lah kedai speedy,  cd untuk animasi robocar poli ni tiada... Takkan mau import dr korea pula?

Ada idea di mana mrs pip boleh bi cd ni online dgn english translation? Kalau pembaca sekalian tau di mana mrs pip boleh beli online,  silalah bgtau yer... Tq in advance...

Ok gummypie...  Gummypie layan robocar poli,  mommy wanna cook cook yeah...

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017