test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Saturday, 28 March 2015

Seronoknya jadi ahli drypers.com.my

bercerita pasal penggunaan lampin bayi pakai buang ni, just recently mrs pip guna jenama DRYPERS ... kenapa tukar jenama DRYPERS? ...

sebelum ni mrs pip guna jenama lain untuk gummypie and chipumpum, a bit expensive than drypers, until one day mrs pip baru tau yang drypers ni boleh kumpul mata ganjaran ...

so, why not give it a try untuk guna drypers, then dalam masa yang sama boleh kumpul mata ganjaran and redeem FREE GIFT kan , however mrs pip cuma akan terus gunakan drypers if found drypers ni setanding jenama lampin yang mrs pip guna sebelum ni ...  

so, memula beli small pack sebagai pek percubaan ... after few weeks, mrs pip decided mau terus guna drypers, since kualiti setanding jenama lampin yang mrs pip guna sebelum ni ... and the advantages are 1) money saving, and 2) collect points to get free gift ...


kalau mommies yang belum mengetahui macam mana mau redeem point, meh sini mrs pip bagi short explaination ...

1 - memula daftar sebagai ahli di drypers website, klik sini
2 - dah daftar, boleh la login website tu
3 - dah login, apa yang korang perlu buat is masukkan code drypers korang di bahagian 'POINT SHOP'
4 - macam mana nak cari code? senang jer ....

korang perasan tak, di tepi kiri dan kanan plastik bungkusan lampin drypers, ada bahagian yang mcm dalam gambar di atas ... CODE drypers tu ada di dalam sebalik bungkusan lampin ni ...

so korang kena gunting bahagian yang tepi ni, dan check CODE drypers td, then key in kan di dalam website tersebut ... sila rujuk gambar di bawah ....



mudahnya nak kumpul mata ganjaran kan ... mata ganjaran ni valid till baby korang berusia 5 tahun ... so mommies, jom lah ramai ramai jadi ahli drypers and kumpul mata ganjaran banyak banyak ... nnt boleh lah redeem free gift!

p/s: at this moment, mrs pip dah berjaya kumpul 1510 mata ganjaran ... *senyum simpul sorang sorang fikir macam mana mau tambah mata ganjaran ni banyak banyak*

cheers ... happy parenting ...

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017