test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Saturday, 4 April 2015

Adjustable bracelet yang MURAH dan CUTE untuk dijual

hi semua .... recently mrs pip ada small project at home since dah jadi full time housewife ni kan, so once in a while mrs pip buat projek kecil-kecilan cari side income ...

and for this time, mrs pip buat bracelet atas pertolongan mr.Husband gitewww .... and this bracelet untuk dijual secara ONLINE sahaja ...

mrs pip jual bracelet ni RM10.00 setiap satu, harga pos dah masuk hokey ...  dan kalau berminat bolehlah email mrs pip di sukasukasurirumah@gmail.com atau sms sahaja di no.
013-860-5172 ....

kalau nak beli, bagitau mrs pip yer ... sertakan kod nya sekali ,...


which one you like?


kod: AB-snail


kod: AB-rosekey


kod: AB-Lovesign


kod: AB-music


kod: AB-sun


kod: AB-owl


kod: AB-cupid


kod: AB-seahorse


kod: AB-footprint


kod: AB-sandal


kod: AB-guitar


kod: AB-paris


kod: AB-twinbell

since bracelet ni adjustable, boleh dipakai selain sebagai gelang tangan, boleh juga digunakan sebagai gelang kaki, takpun kalau korang jenis minat nak hias hias beg korang, bolehlah diklipkan di bahagian zip beg korang ...

boleh juga dihadiahkan kepada kawan kawan korang atau sebagai birthday door gift ke, party door gift ke, pun sesuai juga ... lagi best, kalau korang beli banyak, mrs pip ok jerrr bagi great discount!

happy shopping everyone ...

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017