test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Friday, 10 April 2015

Beli pam susu Autumnz Bliss yang murah dari LAZADA

HAPPY FRIDAY semua .... recently  mrs pip decided untuk beli pam susu since Amin is 5 mths now, so mrs pip gonna teach him untuk menyusu botol but still with breastmilk ok, so need to have edm stock kan ...

mrs pip pun buatlah survey online shopping, baca blog sekian sekian, check harga, buat comparison, mana yg ok, mana yg ko, mana yg affordable, long lasting, etc etc .... byk sgt kena buat research before purchase this precious item *in my opinion la*, so belakang hari rasa tak nyesal bila dah beli ...

ndak mau ada feeling macam

menyesalnya beli pam ni, better beli pam iteww 

so, after a long research hours *ngee*, akhirnya mrs pip decided beli autumn bliss single electric breastpump .... after buat comparison harga, LAZADA bagi harga yang sangat reasonable RM250 sahaja and FREE SHIPPING *part free shipping ni mmg mrs pip sangat suka* , at least jimat kos kan untuk bayar postage fee ... Tenkiu LAZADA *mmg mcm mrs pip ni asyik melekat beli brg di LAZADA kerana service yang superb* .... klik sini untuk barang2 yang dah dicekup dari lazada oleh mrs pip ...heheheh ...


ni la pakej autumn bliss yg mrs pip beli itewww ...

harga RM250 satu set c/w

1 single electric breast pump
1 cooler bag / milk bottle bag *boleh jadi sling beg then boleh tukar jadi back pack jg... awesome!*
1 breastpump conversion kit 
3 reusable ice pack *last to 14 hours*
4 breastmilk storage bottle *150ml each*
1 box breastmilk storage double zip lock bags *25 bags x 210ml*


ni rupa package yg sampai dr lazada


dan bila buka, mmg awesome jer lazada pek

about my breastfeeding journey guna pam ni, nnt kita story story yer .... yg pasti, autumnz breast pump ni mmg awesome!

so mommies yg tengah cari cari pump susu murah, apa kata try cari di lazada ... byk jer pilihan, tp up to you ols mommies mau beli yg mana satu .... 

happy parenting :)

cheers ...

7 comments:

  1. Klu housewife better beli yg manual ke auto eh breastpump ni? Huhu, tgh survey jugak. First tyme bf kan.. Eksaited sket. Hehe

    ReplyDelete
  2. Hi muni, thanks for visiting my blog ... mrs pip lagi suka pakai auto, tapi that day beli autumns breastpump ni, dorang bagi free sekali manual pump tu, so very jimat, dapat 2 in 1 sekali kan ... mrs pip penat la pump guna manual :) , unless air susu tu keluar mencurah curah ....

    ReplyDelete
  3. Salam Puan PIP, saya Zati, nk tanya, Puan beli pakej Autumnz ni kat lazada pakej yg mana ya? rm250. ada link x? yang sy jumpa rm279. adakah yang ini? http://www.lazada.com.my/autumnz-bliss-combo-set-bliss-single-electric-breastpump-reusable-ice-pack-3pcs-breastmilk-storage-bottles-4pcs-breast-milk-double-zip-lock-storage-bags-classique-cooler-bag-1070122.html

    ReplyDelete
  4. waalaikumsalam zati ... ni promosi dah lama dah .... mrs pip tiada simpan link yang lama tu, then tadi mrs pip check di lazada, promosi tu mcm sudah tiada la pula .... :( ... link yang zati bagi ni semua item sama mcm yang mrs pip beli harga RM250 tu, cuma berlainan pattern beg ja ... kalau zati ada HSBC card, boleh dapat potongan 10% dari harga RM279 kan promosi utk hari ni ...

    ReplyDelete
  5. Salam mrs pip, pam autumn bliss ni bunyi bising tak?

    ReplyDelete
  6. salam siti k, bagi mrs pip la kan, pam ni bukanlah senyap 100% langsung tiada bunyi ... time suction tu ada la bunyi sikit, but still boleh consider dalam kategori senyap :)) harap membantu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mrs Pip di atas respon yg segera. Bunyi yg dimaksudkan spt vibrate ker?
      Sy sdg survey bf pump yg ada di pasaran antaranya autumn bliss, snow bear , eve love & mamour confortbebe

      Delete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017