test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Wednesday, 29 April 2015

From Labuan with chocolaties

mrs pip memang suka sangat makan coklat ... pantang kena offer coklat, memang terus ngap masuk mulut .... dan lagi best, kalau tetiba dapat coklat free kan, memang suka sangat ... dan antara coklat kegemaran mrs pip ialah CADBURY mixed nuts ...

last week mr.Husband outstation pigi labuan ... mrs pip kan, kalau cakap pasal labuan ni, memang mau sangat borong coklat, wei .... murah giler harga coklat di labuan compare here tau, kalau coklat cadbury yang satu bar besar tu, at our local supermarket harganya RM8.90 , tapi kalau di labuan memang super duper CHEAP ....

balik ja mr.Husband dari outstation, dia bagi a plastic of chocs ... teruja sangat ... mrs pip tak pesan pon suruh belikan coklat, tapi mr.Husband mmg dah tahu sgt perangai si isteri yang suka makan coklat kan, so dia bagi lah beli satu ikat coklat ... ngee *lepas ni mmg suka jer kalau mr.Husband outstation pi labuan*


ni lah coklat yang diborong oleh mr.Husband
satu ikat coklat tu, bersamaan dengan

5 bar coklat cadbury big size
+
2 pek oreo 
(yang satu pek telah dibaham dgn rakus oleh kita suami isteri)
+
1 botol minuman pokka sapporo
(rasa sama dengan ice cream soda)

dan harga untuk semua ni

v

v

v


yes! money worthy

hanya RM20.00

kalau tau mcm ni murah, sure suruh mr.Husband beli dua tiga ikat coklat kan !

lepas tu mr.Husband pesan "jangan makan sekali harung" .... mrs pip senyum jer .... few days before that, mr.Husband belikan a bar of chocolate Cadbury big size ... yang coklat tu mr.Husband belikan coz mau pujuk si isteri yang merajuk ... ahaks!


bila incik suami memujuk!
dapat coklat kegemaran ... merajuk pon hilang

thanks mr.Husband ... I lap you veli mucho mucho ...

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017