test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Thursday, 16 April 2015

Gorjes Lee Min Ho dating di Kota London bersama Suzy Miss A


lee min ho and suzy dating di kota london, awesome!

hi semua .... hari yang cerah .... rasanya ramai yg dah tahu gorjes lee min ho secara rasmi dating dengan si jelita suzy dadi group Miss A kan recently klik sini ... awesome! 

dulu dulu mrs pip ni suka juga tingu drama korea, mmg K-Fever la dulu dulu before kawin la ... then bila dah kawin, still tingu juga, tp once dah ada anak, untuk follow K-drama ni tidak serancak seperti before kawin ...

hehehehe, but once in a while kalau ada drama best, mmg follow juga la ... kalau ndak sempat tingu di astro, mrs pip beli full set the drama cd, puas hati kan boleh tengok berulang kali ... last drama lee min ho mrs pip follow was the inheritors, manakala si cantik sucy ni paling last mrs pip watched her drama was Gu Family Book, ni drama time dia bergandingan bersama si kacak Lee Seung Gi...

Lee Min Ho and Suzy dating di kota London kira awesome juga lah kan, dorang lari jauh beribu kilometer semata mata untuk dating dan cuba berahsia daripada pengetahuan umum ... ahaks,. kedapatan juga oleh si paparazi kan ... but somehow, dorang mengaku juga dorang dating kan, walaupun mulanya macam dating sembunyi sembunyi...

kalau artis kita ... macam mana pula? selalu ja bagi alasan mcm mcm ... dan statement tak boleh pakai kalau pi dating di oversea, artis kita akan cakap

kami bukan pigi berdua

ni mmg statement tak boleh blah!

nextime artis kita ni, kalau mau up jadi international artist, please belajar tentang artist behavior: when becoming an international star yer ... *ada ke subjek ni kena ajor?*

and satu lagi, artis kita ni sangat ramai yang tak pandai berdepan dengan media, bila buat statement nampak sangat very not educated in terms of dunia hiburan ... reason why artist korea ni nampak hot depan media and sangat disukai ramai? coz they have classes untuk bentuk sahsiah diri dorang untuk jadi artis terkenal ... artis kita, bila lagi? *sentap ke? ... sentap la sendiri wahai artis local*

apapun, lee min ho and suzy, you look compatible! awesome.

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017