test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Thursday, 9 April 2015

Penggoreng kentang Lebensstil Kollektion yang awesome murah dari LAZADA


hari tu, mr.Husband suruh mrs pip beli multifunction cooker di LAZADA, so mrs pip pun tingu tingu la kan the multifunction cooker, serius jumpa satu multifunction yang sangat mengikut citarasa mr.Husband, jenaba FABER .... harga memang awesome!


mcm ni la rupa multifunction cooker ni ... tapi ada cerita lain disebalik multifunction cooker ni, so itu nnt mrs pip buat entry lain ok, now kita story story pasal penggoreng kentang ni aka deep fryer yang awesome ni ...

dah tingu tingu kat LAZADA tu multifunction yang mcm mr.Husband suruh, mrs pip ternampak la pula fryer ni, harga pun sangat awesome RM162 sahaja, normal price RM500++ ...huh! sungguh lah great discount kan LAZADA bagi ... so, apa lagi, mrs pip pun tumpang dua kaki beli fryer ni, nasib baik mr.Husband bagi green light ... ngee *sungguh wife yang patuh perintah suami*

fryer ni jenama LEBENSSTIL KOLEKTION , klik sini kalau nak visit homepage LEBENSSTIL  .... ni brand dari Jerman ... yang bestnya fryer ni mrs pip beli bukan apa ... time tingu gambar, rupa fryer ni sangat MACHO SADO gitewww ... ahaks! tu yang berkenan tu ...


ni la rupa fryer ni dari dekat ye kengkawan


ni pula inside the fryer ...
max. capacity is 3 liter minyak masak  


ni pula control panel
so boleh adjust suhu menggoreng
then siap ada timer, so time goreng2 kentang bolehlah tengok cerita
hati perempuan di tv3 itewww *drama gediks* , nnt ada bunyi buzzer
yeah ... kentang dah masak!


ni pula rupa bracket penggoreng tu ...


yes, sesi cuba try testing ...
mmg awesome sampai tak sempat snap snap kentang yg 
dah masak, habis aku laki bini kerjakan ...
*maklumlah, mengidam kentang @ burger king,
tp kat sini mana ada BK yg superb itewww,
so kentang goreng sendiri lagi best,
kalah kentang di BK tu tau ...

mrs pip ni mmg suka jer beli online... senang kerja ... free shipping some more kan ... 

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017