test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Sunday, 31 May 2015

Sarapan yang simple bersama Quaker Oat .... fruit bites tastylicious ...

quaker oat mmg one of favorite mrs pip ... so that day mrs pip went to supermarket, mrs pip stumbled kat quaker oat ni, tak perasan pun since when quaker oat ada fruit bites ni ... baru kot? ....


quaker oat yang awesome ....

mrs pip beli one box dulu, mau try test ma ... kalau sedap, boleh beli berkotak kotak kan ....


mmg hidangan yang sedap ... 
simple but still yummylicious
and sooooo tastylicious

mmg sedap lah quaker oat ni, mrs pip siap toast bread untuk makan bersama ... lil' iman pun suka, satu bowl ni dia sorang yang habiskan .... dengan bread tu sekali dia licinkan ....

so mommy di luar sana yang anak anak jemu asyik asyik mau makan bubur kan, so once in a while bolehlah cuba bagi makan qoaker oat fruit bite ni ... mcm lil' iman cakap ...."mommy want lagi ...please, please" .... hehe ....

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017