test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Monday, 22 June 2015

Lil' kids dan si Uncle ...

salam ramadhan semua ... puasa ka? :) ... jom puasa sungguh sungguh, jgn pula puasa yangyuk buka periuk! ...


hari tu my adik datang rumah, quite sometimes ago la juga ... entry basi! ... lil' Iman punya lah happy uncle datang rumah kan, siap bawa future aunt (insya allah) kan, lil' Amin pun happy mood kan , bukan main korang ya mentang mentang your uncle rajin sangat layan karenah korang, senang ja korang jadi kamceng :) ... 


and thanks to si uncle yang baik hati bagi gift to the kids ... cutenya! mrs pip suka :) ..so dah dapat baju free dari your uncle kan, jom lah shoot shoot :) ... 


lil' Amin at 6 months old


lil' Iman pose maut time mommy busy shopping ;)

thanks to my adik, nextime bagi la lagi :) ahaks!

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017