test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Thursday, 18 June 2015

When Lil' Iman learn to feed himself .... very COMOT!

ok ... lil' Iman now is 2 years 3 months kan ... memang the best timing untuk ajar lil' Iman makan sendiri ... ekceli, patut dah ajar lama dulu, tapi mrs pip ni kan paranoid fikir benda mcm mcm ...

takut lil' Iman tersedak la, tercekik la, terbatuk time makan la, takut sudu tu terlebih masuk mulut then can create danger la ... oh no! mak mak ni yang sungguh penakut kan ...

tapi reason sebenar ialah .... tak nakkkkkkkkk lantai kotor! aduh .... teruk betul mrs pip ni! .... and now, who cares if lantai kotor, boleh ja sapu dan mop .... just a few minutes ja pun kan kalau setakat bersihkan lantai ... kikiki....



ok ja lil' Iman eat eat, ndak da juga dia sepah sepahkan his food, only mrs pip ja yang terlebih risau ... lepas ni, lil' Iman boleh la makan sendiri but still under mommy's observation ok ... so makan elok elok ya ....

and ndak comot pun ekceli ... :)

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017