test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Friday, 31 July 2015

Lil' Iman keliling kampung tingu lori

hari tu bawa lil' Iman jenjalan di kebun with lil' Amin, mmg best ja lil' Iman masuk kebun, tanya itu ini, high curiosity la katakan ... klik sini kalau mau tingu aksi si lil' Iman di kebun ...

and few more shots after dari kebun hari tu with casio exilim ....


lil' Iman mmg suka suka sgt dengan lori, asal nampak lori ja, 
dia akan cakap "mommy lori la, bahaya lori tu"


and asal nampak lori uncle dia ni, mmg mata dia asyik mau tingu lori jaaaaa


lil' Iman wearing his cute pyjamas
...."iman, jom go home, take bath la dulu".....


walking with his daddy


tingu apa tu?


lil' Iman yang mmg the very suka di bawa jenjalan pusing kampung


ooooo, mesti daddy tingu ni tadi kan .... 
bila boleh momom ni?


eh eh lil' Iman nampak apa tu?


very the oldies pula kalau gambar black n white


mcm zaman 70-an kan


ni like father like son


eh eh siapa ni?
che che wawa pun ada ...


sambalai depan rumah sister in law kejap


dah habis stori mori, jom go home ...

mana mommy?


eh eh, mommy pun mcm dlm zaman 70-an la ...

dah mommy jadi jurugambar kan, so very the sikit gambar mommy kan ... mommy and lil' Amin yang happy together ... :) .... nextime biar daddy pula jadi jurugambar, biar mommy yg jadi model, amacam? .... :)


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017