test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Tuesday, 18 August 2015

Akhirnya terjumpa Robocar Poli di Cosway ... Hepinya!

recently mrs pip pigi cosway renew membership dan sudah renew tu, mcm biasalah sambil melihat lihat kalau ada barang yang best untuk dibeli .... itewww amoi bagi buku redemption 2015 manatau ada yang mrs pip mau beli ... then, very teruja bila nampak ada robocar poli!

hurm.... mmg quite sometime mencari toys ni! hari tu ada di rakuten, tapi SOLD OUT la .... lucky di cosway ada .... then check harga, mak oiiiiiiiiiiiiii very the expensive la (in my opinion ok) bagi golongan marhaen mcm mrs pip ni ..... jibbbbbbbbbbyyyyyyyyyyyyyy, pinjam diut boleh? kau kan ada 2.6bill di akaun ....


budak yang gembira dapat hadiah

dah jadi mak mak budak ni, kena ambil tahu apa yang anak anak suka kan ... so, ni mmg favorita si lil' Iman ... cuma CD ja lagi mrs pip belum jumpa di mana boleh dibeli ... pergi speedy mmg dorg ndak jual cd robocar poli .... :( ... mak mak lain tahu di mana mrs pip boleh beli CD robocar poli?






budak yang nampak robocar poli


"mommy, itu Iman punya ...."


hahahaha, saja simpan jauh jauh,
"kena take bath dulu, baru boleh dapat poli"


sudah take bath, ndak sabar mau main dgn poli


eh eh, very the kebetulan robocar poli tengah ke udara kan ...


masa utk bermain


memula, buat exploration dulu


from robot tukar jadi bumbum kan


in the same time, mata tingu robocar poli di tv


pandai ka tukar pi jadi bumbum ni?


yeah, berjaya jadi bumbum


senang hati dapat si poli


lepas jadi bumbum, tukar jd robot pula


ni la poli yang cinonit iteww

harga poli ni, rm72 ... mak oiii, gila tak mahal kan ... dah la kecil mcm tapak tangan ja ... lucky mrs pip ada redemption coupon (RC), and cukup utk reduce the price ... kena ada RC 15 keping, then tambah duit RM35 ... tapi anak punya pasal kan, mrs pip layan ja lah ....

kalau ikut hati, mmg nakkkkkkkkkkkk sangat beli si roy tu, tapi becos very the expensive and RC ndak cukup utk beli extra si roy, so maybe nextime la kan ....

so mak mak yang tengah cari mainan ni, bolehlah layan di cosway berhampiran korang ....cheers semua! so lil' Iman, enjoy your toys ... nnt bagi pinjam lil' Amin main juga ok .... kena share share tau ... :) sayang anak anak mommy ni ....

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017