test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Thursday, 24 September 2015

Beli Bedding Set murah , hanya di Lazada !

salam semua .... selamat hari raya korban :))

mrs pip hari tu beli bedding set di Lazada ... beli yang murah murah ja .... bedding set 350TC ja, bukan yang premium punya, well shopping tu mmg la shopping, tapi mesti ikut bajet memasing kan .... lagipun, kalau beli premium, nnt yang sampai below expected level, so tanggung la sendiri kan T_T ....


Cotton feel microfibre comforter set - Chester whimsical touch


siap angkut comforter tu pigi hotel, buat mcm ala ala tatami mat :)

harga bedding set ni (queen size) just RM127.80 and yang bestnya it's free shipping and siap hari tu beli ada discount RM5.80, so mrs pip just pay RM122.00 ... price is reasonable with the thread count kan ... mmg cari 500TC hari tu, tapi tiada ... bed sheet ni soft , ok ja mrs pip rasa *kita ni kan marhaen jer*...


untuk super single pun ada ... ni harga RM30.00 time beli di Lazada


happy lil' Iman in his new bedsheet ... 
lil' Iman said "mommy, jom kita di bilik o-oi *sleep*"

so, anyone wanna cari barang barang yang murah, apa kata try beli di lazada .... :)



No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017