test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Tuesday, 15 September 2015

Feeling macam Selena Gomez ... pizza for two!

salam semua ....

hujan turun agak lebat, sejuk terasa .... memang awesome kalau hujan pepagi macam ni, boleh duduk santai santai sambil flashback memori lalu :) *feeling sweet* ....



Selena Gomez pun maybe kalau time hujan busy bekerja kot, mrs pip ja ni yang busy mau layan perasaan ...adus! .... jomlah mr.Husband, kita layan pizza ... one for you, one for me ... 

Now in Membakut, korang jangan ndak tau, boleh ja dapat pizza fresh from the oven! memang awesome ... lagi best, harga pun affordable, rasa pun tastylicious! memang suka ... so kalau mengidam pizza, no need to rush rush pigi pizza hut di KK, can get from our local baker ma!

Membakut pun dah ada local baker! thumbs up ... 

Kedai Cake and Pastry S&J
Lot 34, Block F, Tingkat 1, Membakut Jaya
(atas kedai pakaian 3P2M1J)
Tel: 016-725-4405 (Pn. Suimeh)

kalau korang rasa rasa mcm mau makan fresh pizza, or fresh bun, korang datang ja la pi bakery ni ... ndakpun boleh call tu number ...


ni delicious buns,
very fresh, they make daily

jom layan hujan yang lebat sambil makan pizza cheers!

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017