test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Monday, 14 September 2015

My sweet cousin Yani datang melawat ..... dulu budak budak, now dah jadi mak mak :)

hari yang cerah !
salam semua *muka smiley tiga biji*

hari tu kazen mrs pip si yani datang rumah, siap bawa anak dia .... rindu sungguh with yani ni .... since kitaorang sudah kawin, memasing dah ada familia kan, so sangatttttttttttt lah jarang datang bertemu .... *juta juta rindu macam bintang di langit*....


yani and mrs pip ni once upon a time, boleh dikira mcm belangkas, always together together gitewww *well, yani ni mmg my favorite kazen* .... kazen kazen yang lain jgn sentap :) .... walaupun dia 13 tahun lebih muda, but seriously she is a bit mature in her thinking than her age .... lagi satu, yani ni ndak banyak songeh, and ndak suka bergosip, so mrs pip mmg very comfortable with her *puji dua point enam billion*  ... 


now ni we both dah jadi mak mak kan .... so memasing busy jaga suami dan anak :) .... tu budak pompuan di belakang tu la anak yani ... dah besar, 4 years now lil' balqis ni.... dulu dulu time yani give birth, mrs pip datang melawat di hospital, very tiny tiny baby time tu ....


lil' balqis once upon a time ... 
eh eh siapa yang pakai mask tu @#$*&
lil' adam yang suka enterframe 


lil' balqis yang ceria ...... semua pun happy faces, except lil' Iman yang busy pegang his toys .... few more year once lil' balqis dah besar, mesti org ingat lil' balqis ni sister to yani ... 


she is extra ayu now wearing hijab .... badan mmg tetap kurus sekeping dari kecil till now ... siap dia bagitau mrs pip dia very bersungguh sungguh mau tambah berat badan, gilerrrrr apa .... kita ni sibuk mau buang lemak dia pula mau tambah lemak .... no need la to gemuk gemuk yani, kau ni mmg dari dulu kurus sekeping just like your mom, it's in the genes la ....


ni mr. driver ...busy makan time ... yang sebelah tu miss chocolate ... berketul ketul coklat dia bagi mrs pip, thanks very mucho mucho *haish, plan diet tak jadi la kalau gini* ....


plan diet tak jadi


lil' balqis and lil' iman
lil' balqis a bit rough, ya la kan, budak dah besar, so a bit hard juga lil' iman mau main with her ... so end up they both main sendiri sendiri, duduk pun mau jauh jauh ... tak geng la! .... alamak, geng la korang mcm mommy and mama korang .... lil' balqis be a sweet sister, and lil' Iman be a gentle brother ... don't gaduh2 tau ... dulu mommy and mama never gaduh punya ...


a touching moment

ni time they wanna go back .... tapi lil' Iman ndak mau his uncle go home ... penat his uncle ni pujuk2 lil' Iman ... 

" don't goooooooooo home" lil' Iman bilang .... siap bagi airmata lagi si lil' Iman ni ....

"nextime uncle datang lagi ok .... " his uncle pujuk2 


anyway, thanks for coming ... nextime datang, kita piknik depan kolam kebun mrs pip ok .... cheers!

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017