test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Tuesday, 17 November 2015

When lil' Amin turns 11 months .... 'aku budak baru belajar'

entry lewat.

pada usia 11 bulan, lil' Amin belajar untuk berdiri sendiri, but after few seconds, sure dia terduduk balik ... usaha tangga kejayaan ! rumah habis bersepah, ni sengaja la ni sepah sepahkan barang so nnt mommy terpaksa bersihkan rumah, saja ja bagi mommy exercise kan ...



muka lil' Amin yang super cute *ahaks*


besarnya mata, lil' Amin tingu apa tu????



lil' Amin sekarang ni, kalau kita pegang mainan yang dia tengah main, mak aiiii sudah pandai marah ... so, better biarkan dia main sendiri dengan gumbira .... plus dia banyak babbling, biasalah kan budak baru belajar bercakap .... 




ni semua mainan lil' Iman, but since lil' Iman tengah sleep sleep, jadi bolehlah si adik conquer semua mainan si abang .... berbunga bunga hati si lil' Amin ni ....





alahai anak, banyak2 mainan, camera cover mommy jugalah yang kau mau kerjakan .... hurmmmmmm, kang mommy ambil, dia nangis la pula, nnt si abang yang baru tidur tu boleh terbangun dengar tangisan nyaring si adik!










nevermind la anak oooiiii, just play happily la kan, camera cover pun camera cover la, ni segala jenis tractor/lorries ni ndak interested ka mau main???? sebab abang still sleep sleep lagi kan, tiada kawan utk berebut mainan, so langsung ndak mau main semua mainan ni kan .... kang abang kau bangun, tiada chance kau mau main semua ni , si abang la conquer kan ....






apa lah yang best sangat dengan camera cover tu ...????? give mommy ...... please ............. lil' Amin buat buat ndak dengar la pula mommy panggil minta tu camera cover ....












 lil' Amin pada usia 11 bulan, dia ada 7 batang gigi, and coming soon 8 batang kan ... lucky lil' Amin ndak bite bite mommy kan .... dan he still breastfeeding exclusively ... hope anak mommy yang seorang ni, growing up healthy and be good to your abang Iman ok ....

xoxo, love lil' Amin so much!

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017