test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Thursday, 17 December 2015

Potty training "Sweet Heart Paris" yang awesome murah dari Lazada

salam semua ... hari yang sejuk pula pagi2 ni ... hujan sepanjang hari, siap berangin angin lagi ... lil' Iman and lil' Amin kalau hari hujan mmg suka la dorang tu, asyik2 tingu luar pintu, tingu luar tingkap ... mommy, mommy hujan la ... tu ja la lil' Iman ulang berkali kali ....

semalam barang yang mrs pip order dari lazada sudah sampai .... alahai mrs pip ni, sudah niat untuk stop kan segala kerja beli barang online, tapi still gatal tangan join 1212 revolution tu, terbeli la juga barang di lazada ............



tapi, ni barang mmg mrs pip perlu sesangat ... ahaks! hari tu time pigi beaufort, cari barang ni bukan tidak ada, ada ja pon, tapi malangnya cuma ada 2 pilihan, dan dua dua tu pun ada kesan damage, mahal pula tu, so mana mrs pip mau beli, rugilah!

then, check2 di lazada, dapat jumpa yang ni, wow! memang kagum tinguk harga dia, murah la sesangat, beza RM20.00 tau! kan jimat beribu ribu lemon gitewwww ..... so, apa la sangat barang yang mrs pip beli ni?????
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

tada!


ni la barang nya ...

Lazada ni, mmg bab packing barang best ja, dorang pack bagus2, so barang pun tidak mudah rosak ....


mrs pip beli potty training la ................... untuk lil' Iman la, takkan untuk mrs pip pula kan .............


beli brand biasa biasa jerr ... sweet heart paris .......


senang ja tanggalkan tu pot kan lepas oooo'oooo'oooo' ngeee ....
senang mau cuci ma ....




sila check harga Sabah .... RM59.00 .... ni harga asal ok


harga lazada?
harga barang + transportation = RM42.00 sahaja .... 
bagi mrs pip, ni kira harga berpatutan .... kalau beli di local store sini, mmg dorang jual RM59.00 ... tapi kalau di lazada, dah lah murah, dapat extra 10% diskaun time beli hari tu, then plus transportation , mrs pip cuma bayar RM42.00 ja ....

Produk best, mmg puas hati ... lepas ni, lil' Iman, jom ooo'ooo'ooo di potty ni ok jimat sikit pakai diapers ...

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017