test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Friday, 29 January 2016

Godaan Di Awal Tahun Hanya @ LAZADA

ok, hari tu mrs pip bilang memang mau berjimat cermat tahun ni .... siap masukkan dalam resolution 2016 mrs pip ....

tapi kan, hati tetap gatal juga mau intai intai website LAZADA .... and tup tup dorang ada FLASH SALE , mmg asal LAZADA buat FLASH SALE ja, ada ja la mau dibeli, coz barang yang dijual vs harga promo mmg very the tempting sukar untuk ditolak!


korang boleh lah setiap hari sampai 8 Feb 2016 ni check website LAZADA, check it out all the barang2 yang ditawarkan .... harga memang awesome! nasib baik sudah buat pledge tahun baru untuk lebih berhati2 membeli secara online, coz kalau tak memang memborong lah nampaknya mrs pip ni ....

tapi recently mrs pip berjaya tergoda dengan promo photobook di LAZADA .... kalau direct beli di photobook, memang tidak akan dapat harga semurah GILER yang mcm LAZADA tawarkan ... so, terbeli lah juga .... harga below RM20.00 , satu kemajuan untuk mrs pip tidak membeli melebihi had! ahaks T_T, ngee ... muehehehe ....

ekceli, mrs pip mmg perlu beli item photobook ni  untuk "projek" mrs pip this year :-

1/ 100pcs business card @ RM7.90 sahaja
2/ 50pcs  4R printing @ RM1.00
3/ 6"x 6" 40pages mini square @ RM3.00
4/ A3 size 1 page photo @ RM5.00

tidak termasuk postage by photobook, tapi harga yang yang dibtawarkan serius murah dan memang mrs pip tertunggu tunggu offer murah photobook terutamnya item 1 dan 2 itew, ouch!

xoxo, happy shopping everyone .... jangan overspending pulak


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017