test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Monday, 11 January 2016

Lil' Amin sudah boleh berjalan @ the age of 14 months T_T

alhamdulillah .... lil' Amin sudah boleh berjalan dengan baik at the age of 14 months .... hari tu time 13 months, cuma mampu gerak selangkah dua , then terduduk, then lil' Amin bangun and melangkah lagi ... kalau dia dah penat, nguek nguek la jawabnya .... mommy juga yang kena pat pat his back pujuk2 lil' Amin ....

compare dengan lil' Iman, a bit lewat juga la lil' Amin ni berjalan, but it's ok, every kids has its own different stage development ... dedulu lil' Iman 11 months sudah belajar menapak, then masuk umur 1 year sudah boleh berjalan dengan baik .... but still syukur to ALLAH, anak mommy yang seorang ni dah walk walk kan ....


lil' Amin ni suka sangat dengan muzik .... asal ada nyanyi2 kat TV, boleh dia stop kejap layan muzik then baru sambung melangkah lagi ... asal anak mommy jangan jadi artis,
ok ja kalau setakat layan muzik itewww ....


nowadays, rancangan didi & friends ni memang top kan, siap mrs pip pun layan menyanyi untuk lil' Amin ... suka la tu .... kalau mau bagi lil' Amin makan nowadays, mommy kenan nyanyi serangkap dua baris lagu didi & friends, baru la lil' Amin buka mulut makan kan ........



yes! go go lil' Amin, ndak lama lagi mesti mommy kena main kejar kejar and main peek-a-boo 'where is mommy' .... nnt mommy penat, mcm mana lah? .... muehehehe .....


lil' Amin kepenatan, take a break dulu sambil layan didi & friends lagi

xoxo.

Mau anak jadi pintar cerdas? Jom belajar di sini  >>>>

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017