test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Thursday, 11 February 2016

3 cara paling mudah untuk minta Voucher Code anda daripada Photobook

suka dengan photobook tak?
mrs pip suka ja dengan photobook, boleh abadikan kenangan dalam buku bergambar yang kita design ikut selera sendiri kan ....

tapi, dah bagus bagus purchased item ni online, tapi tunggu punya tunggu itu voucher code, photobook tak email email juga ... alamak, cuak ni ... kalau beli setakat satu dua ringgit, maybe ok ja la kot, let it go... tapi kalau beli puluh2 ringgit and maybe ada yang beli ratus2 ringgit kan, how la? ....


mrs pip hari tu beli 4 item photobook, tapi bukan beli direct di website photobook tau,
mrs pip beli melalui Lazada ... dah Lazada buat flash sale, tup tup harga photobook tu
murah sangat, so mrs pip pun belilah ....

hari ni beli, esok dah dapat voucher code... mrs pip pun happy lah .... tapi ......

eh eh, mrs pip beli 4 item la, knapa cuma ada 2 voucher code ja yang mrs pip dapat,  mana lagi 2 voucher code ???? marah ni! ni siapa yang ndak buat kerja ni ....
Lazada or Photobook ...?????

marah marah pun bukan boleh selesaikan masalah kan ....
so, memula tu mrs pip email Lazada tanya mana the voucher code lagi dua yang tak dapat

Lazada reply tu kena direct call Photobook, since the voucher code tu Photoboook akan DIRECT email kepada pembeli mereka ... ok fine.

pertama : 
mrs pip email Photobook, tapi dorang reply bukan seperti yang mrs pip request ...
dalam hati ada taman? nope! dalam hati tengah GERAM ....
it's been more than 10 days tunggu tu voucher code, so patutlah ada rasa geram sikit kan ....

kedua :
mrs pip mau live chat dulu, bolehi klik sini kalau mau live chat,
tapi please make sure la kan live chat online, kalau offline kena lah tunggu sampai online
mrs pip dapat live chat tadi pagi ...

technical support tu reply, dorang dah inform Marketing Department untuk emailkan
voucher code yang mrs pip tak dapat tu, so kena tuggu dalam 24jam ....

ok, mrs pip tunggu.

ketiga:
ni kalau email dan live chat tak dapat juga voucher code tu,
baru mrs pip akan call dorang ...

kalau esok tak dapat voucher code tu juga, sure mrs pip call dorang...


Eh Photobook, cepatlah hantar voucher code tu, mrs pip mau guna la untuk
'house project' mrs pip ....


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017