test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Saturday, 5 March 2016

Ayu Nazirah, anak komposer Ajai dan penyanyi Nourul yang cemerlang dalam SPM ....

siapa tak jeles kalau tengok anak orang lain SPM dapat straight A's ?
mrs pip jeles tahap gaban tau ... dulu dulu parents suruh belajar bagus bagus kan,
padan muka tak sungguh sungguh ...

dapat 16Agregat jer la .....
time tu, ada kawan dapat 6agregat, memang jeles tahap gaban you ols!

kredit : di sini


tu dulu dulu punya cerita la ....
recently, selebriti terkenal ajai dan nourul
berkongsi kejayaan anak mereka, Ayu Nazirah yang cemerlang dalam SPM

terbeliak kejap mata mrs pip ni tengok result Ayu Nazirah semua AAAAAAA,
ada 2 A+ pula tu .... jeles jeles ....

eh Nourul Ajai, anak you makan supplement apa eh???
muehehehe .... kongsi kongsi la rahsia ....

*face slap* .... ingat kalau makan extra supplement tu boleh jadi bijak????
berhenti berangan ...

as Ajai said "hard work leads to major success"
so ada faham mak mak budak sekalian ???

mrs pip *angguk mode*

dan dah bijak pandai tu, jangan lah berlagak ok ...
mcm kata cik nourul "jadilah bijak, bukan hanya dalam pelajaran, tapi dalam hidup"

semoga Ayu Nazirah sentiasa sukses!

tahniah.

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017