test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Saturday, 9 April 2016

Hidup tanpa astro, boleh jimat RM1,056 setahun,

since pindah rumah ni, bil astro kita bayar .... ok, bayar on time ... then baik hati sangat, bayar extra selalu ... tapi, tengok ke tak astro nya ????? ....

bayar bayar bayar, tapi tengok pun tak ... so, why so susah untuk disconnected the astro? sebulan pakej kitorang ambil tu, kena bayar RM88.00 ... lepas ni, kurang lah perbelanjaan nak bayar bil astro ...

cuba kira, kalau sebulan dah tak bayar RM88.00, kalau setahun yang ada 12 bulan tu , secara matematiknya, perbelanjaan akan jimat sebanyak RM1,056.00 kan ... wowzer! banyak tu , masuk savings anak anak lagi bagus T_T

self indulgence
ok, kalau tak tahu mcm mana nak disconnected akaun astro,
manalah tahu ada yang rasa rasa nak lebih berjimat cermat mcm mrs pip,
senang jer

call astro di talian 01-9543-3838
then pilih bahasa
then pilih bil dan pembayaran
then pilih bercakap dengan customer service

sediakan akaun number astro korang
dan selamat berbual dengan pegawai khidmat pelanggan astro ...

ni kali ketiga mrs pip call astro , yang dua kali tu tentang perubahan pakej
dan yang ni nak disconnected astro, so far dorang layan baik baik jer T_T

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017