test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Thursday, 2 June 2016

Botol susu lil' Iman jenama 'Camera' hangat di pasaran

hi there,

lil' Iman kalau bab menyusu, memang very the suka sangat T_T ... kejap kejap mau susu, kejap kejap mau susu ... botol susu jangan cakaplah, memang ada berbotol botol koleksi mrs pip ... ada yang belum pernah pakai lagi since beli few years back , ouch! membazir saja ...


hari tu ternampak lah botol susu yang cantik colorful , graphic pun cute jer, so mula mula beli satu botol saja , graphic kapal laut ... harga dalam RM8.90 satu .... lil' Iman punyalah suka botol, so botol susu yang lama dia ndak mau pakai! aish ....

asyik asyik nak botol susu yang "mommy, yang ada kapal laut la bah" .... then mrs pip beli lagi botol yang ber-graphic kan helikopter , lil' Iman apalagi, double the happiness la kan .... kejap mau botol kapal laut, kejap mau botol heli ....

yang botol ketiga tu, yang ada graphic keretapi ... lil' Iman ni peminat tegar chuggington, so wajiblah beli botol susu bergraphic kan keretapi , moreover cute apa graphic tu ... mommy pun terjebak! ....

sekarang ni dah ada 3 koleksi botol susu jenama 'camera' ... botol susu ni sama ja mcm botol susu jenama lain yang lil' Iman pernah pakai, cuma puting susu tu mrs pip tukar guna jenama fiffy/anakku since so far this brand yang lil' Iman berkenan untuk pakai T_T .... tapi jenama lain pun ok jer rasanya bergantung kepada pilihan mak mak sekalian ...

harga sebotol rm8.90, boleh tahan suhu mencecah 110 degree celcius ... yang lagi awesome, graphic tidak mudah luntur , tidak seperti kebanyakkan botol susu jenama lain yang mudah jer graphic tu hilang after few times botol susu tu kena basuh kan ....

lepas ni, nak lagi tambah koleksi botol susu ni .... cheers!

mak mak sekalian yang ada anak still menyusu botol, ada tak koleksi yang best ? kongsilah dengan mrs pip .... xoxo ...

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017