test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Monday, 25 July 2016

Ketahui pelbagai jenis tona warna ... blue is not just a blue, and pink is not just a pink!

hi there,

came across this color thesaurus, might be useful for some of us T_T .... hahaha, lepas ni dah tak perlu susah susah nak expplain kat mr.Husband each time nak beli benda benda yang ada kaitan dgn colors such as "nak tukar curtain la, nnt cari kaler kuning ok ... tapi saya nak mustard yellow tau" .... hohoho, senang sikit nak explain mustard tu kaler mcm mana ....

hah, untuk designer ke, art teacher ke, or online seller yang jual pakaian pelbagai warna , korang boleh guna color thesaurus ni .... memang very thankful la kat ingrid sunberg yang sungguh gigihkan diri buat color thesaurus ni untuk orang guna pakai, dia bgtau ni just a beginning ... sure lepas ni ada update lagi ... thankx once again ingrid!













lepas ni , kalau nak explain what color is what, very the senang and mudah kan ... just use the color thesaurus ... remember, blue is just not a blue, and pink is not just a pink T_T


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017