test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Monday, 18 July 2016

Love You For A Thousand Years .... and More

hi there,

few weeks ago, dah four years of marriage,  cepat ja masa berlalu ...

layan lagu I love you for a thousand years .... sob sob ... eh eh, feeling giler la pula T_T

tapi mrs pip ni bukan jenis nak celebrate sangat, lagipun baru 4 tahun kan ... tunggu celebrate yang 10 tahun ke, 20 tahun ke, baru BEST ... tu pun kalau kita mampu still together till 10, 20, 30 or more years la kan ... haish! simpang malaikat 44 banyak sangat kes cerai berai nowadays ni ....


so, sempena 4 years of our marriage, mrs pip abadikan our sweet memories dalam photobook setebal 100 muka surat ni .... lama lah juga design photobook ni, berbulan rasanya coz nak pilih gambar banyak sangat tapi muka surat terhad , lepas tu nak design kaler, hiasan background, tulisan semua tu banyak sgt pilihan, haish pening nak memilih!

tapi end product tu memang awesome! happy sgt once received photobook ni .... service pun cepat ja ... less than a week after order, dah sampai kat tangan .... postage pun kira ok, RM19.08 gitu ... untuk 100 pages ni, voucher photobook mrs pip beli dalam RM129 after discount kalau tak silap ...

yang ni 1st edition titled "the merphins" ... apa "the merphins" ni mrs pip? ada juga yang bertanya .... tu our diving team .... dulu suka la diving sangat, tapi once married dah ada anak ni, hurm , hobi nak mendiving tu tolak tepi ... tunggu anak2 besar sikit, nnt bole dive dgn dorang *can't wait ni* ....


yang front cover tu of course gambar mrs pip and mr.Husband ... tu time our wedding reception day ... after four years kawin, very alhamdulillah dikurniakan dua askar kecil, lil' Iman dan lil' Amin ... berharap adalah little princess in the house kan, tapi belum ada rezeki nampaknya ....

photobook terbaik!

lepas ni dalam proses nak buat another photobook lagi .... sungguh buat mrs pip ketagih nak mendesign photobook, this time purposely untuk lil' armies .... next edition titled "two peas in a pod" pula .... muehehe ...


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017