test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Friday, 12 August 2016

Lil' Amin belajar main drum ... what a little drummer :p

hi there,

just recently bought a cheap toy from LAZADA ... see, mrs pip ni memang sukar untuk dipisahkan dengan LAZADA unless kena buang kot the broadband! hahahaha ....

hari tu cakap kat mr.Husband nak add another toys for the kids, tapi lil' Iman tu asyik dengan lori, lori , lori ....  barang lain dia tak layan ... dan kesian lil' Amin coz semua mainan lori asyik lil' Iman yang CONQUER! , so this time mrs pip nak belikan lain dari yang kebiasaan ... fening kepala tengok semua toys pun lori ....


this time beli small jazz drum la ... tengok lil' Amin ada 'bakat' ke tak main alat muzik ... lil' Iman tu sebiji jer mcm mrs pip, bab2 muzik ni memang OUT ... hehe.


satu set ni harga cuma RM26.07, while postage is free ... yang ni shipped from oversea ... for info, barang kat LAZADA ni, asal yang shipped from oversea, mmg no postage fee ... dorang hantar percuma .... nak direct link untuk toys ni, KLIK SINI .... manalah tau ada mak mak yang nak belikan mainan ni untuk anak2 kan ...


so mainan ni consists of:-

A set of plastic jazz drum: 3 colorful drums, 1 small cymbal, 2 drumsticks, 1 drum stand and 1 cymbal stand.(1 × 6'' drum, 2 × 4.5'' drums)

beating this drum is so much fun!
little help from daddy
small drum ni sesuai jer untuk small kids mcm lil' Amin  .... T_T

cheers.


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017