test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Thursday, 11 August 2016

Lil' Amin di usia 21 bulan

hi there,

lil' Amin ni, mommy cakap duduk elok elok kita snap snap pic, see apa dia buat .... main korek korek hidung la pula! .... tak senonoh anak mommy ni , ngee ;p


eh eh .... lepas dah korek hidung, main garu garu rambut pula .... bukan ada dandruff pun kan .... ni mood malas mau bergambar la ni .... apasal? background so flowery , so not into lil' Amin heh ... hahaha, layan la mommy mau snap snap pic ....

sweet kan mommy's new background kan .... muehehe .... bought this at LAZADA.


anyway, lil' Amin is 21 months old (11/8/16).... a bit cheeky nowadays ... dah start pandai bercakap, so pung pang pung pang jer lah lil' Amin setiap hari , mommy pun suka ja layan ....

tapi paling BEST every 5 seconds lil' Amin akan sebut "mommy mommy mommy" lepas tu "daddy daddy daddy" .... aiseh, rasa GLAMOR pula mommy and daddy ni T_T


bukan ja suka cakap "mommy daddy" , antara perkataan lain yang lil' Amin suka cakap "chunggington" .... hahaha, ni pasal layan chuggington dengan lil' Iman la ni ....

selain tu kejap kejap cakap "dungkung" , tu nak minta dukung la tu ... lil' Amin punya habit baru la ni, sikit sikit mau minta mommy daddy dukung , why la so malas mau berjalan ni? ....

and, lil' Amin is a MOCHI boy recently.

huh.

anyway, seeing mommy's little boy growing up every day makes mommy feel great and grateful.

love lil' Amin mucho mucho.

cheers.


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017