test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Saturday, 6 August 2016

Tebus Baby Head To Toe & Lotion Travel Pack daripada DRYPERS

hi there,

hari tu mrs pip once again tebus barang daripada DRYPERS ... since pakai DRYPERS disposable diapers untuk lil' armies, memang tak pernah terlepas daripada collect points , sayang tau kalau tak rajin nak collect points, nanti terlepas peluang untuk tebus barangan percuma daripada website DRYPERS , hehe ....

yang mak mak bagi anak anak pakai DRYPERS tu, jangan lepaskan peluang untuk collect points .... banyak  barangan percuma DRYPERS sediakan, rajin atau tak rajin ja mau register code penebusan tu kan T_T

hari tu , before puasa kalau tak silap, one of barangan yang boleh ditebus ialah rangkaian baby shower with kernel extract, satu travel pack ni cuma perlukan 200 mata penebusan jer .... so, dah alang alang hari tu ada few more extra points kan, mrs pip terus tebus 5 pack ... satu pack ni ada 2 baby lotion x 30ml dan 2 baby head to toe x 30ml ...

tapi time tebus tu, barang ni under pre-order, sebulan lepas tu baru dapat ... so hari tu few more days before raya, dapatlah bungkusan daripada DRYPERS ... happy la dapat barang yang ditebus ... alah, ni saja jer tebus banyak2 ...

satu pack standby dalam beg jalan lil' armies , satu lagi standby dalam handbag mrs pip (dasar mak mak kan, barangan anak pun nak juga pakai ... hohoho, wangi tau baby lotion tu!) , satu lagi standby la dalam kereta mr.Husband , well kekadang mr.Husband bawa lil' Iman jenjalan, mrs pip malas nak ikut, then kot kot la lil' Iman buang air dalam perjalanan, so haruslah dicuci depan belakang dengan bersih kan T_T, yang lagi extra dua pek tu simpan jer buat stok T_T ....


cute tak packaging travel pack ni?

ni the third time mrs pip redeem barang daripada DRYPERS .... yang first tu 2 in 1 purple baby comforter, sesuai jer untuk dibawa travel, ringan dan mudah dilipat ... boleh buat alas tidur baby or bantal baby ... KLIK SINI kalau nak tengok entry terdahulu ....

teringin hari tu nak redeem hooded towel, tapi out of stock .... sob sob!

yang 2nd tu mrs pip redeem baby travel support pillow ... yang tu keluaran simple-dimple ... cute tau tavel pillow tu ... dah la tu, sangat selesa untuk dipakai, rasa macam mau peluk jer ... satu lion, satu bear ... KLIK SINI kalau nak tengok entry terdahulu ....

seronok la juga kan dapat free items mcm ni ... mrs pip ada balance dalam 2000 points lagi, tapi rasanya maybe ni the last la kot nak redeem , seems like mrs pip dah tak berjodohan dgn DRYPERS lagi .... sob sob sob .... SEDIH TAU ;(

bukan cakap DRYPERS ni tak best, tapi recently mrs pip ada quality issue la dgn DRYPERS .... DRYPERS sekarang ni dah tak sama dengan DRYPERS yang dulu, padahal DRYPERS claimed yang keluaran wee wee dry terkini tu newly improved, tapi based on mrs pip's observation, standard DRYPERS below par la ... sorry to say yer DRYPERS ....

p/s: DRYPERS wee wee dry yang mrs pip rasa ada quality problem, yang ni mrs pakaikan lil' Amin , and untuk lil' Iman pula mrs pip pakaikan DRYPERS drypants ... untuk DRYPERS drypants, mrs pip has no problem, yang ni quality still maintain T_T

tapi since wee wee dry dah rasa mcm tak best, mrs pip tukar jenama lain ... ekceli nak juga belikan DRYPERS drypants tu utk lil' Iman , tapi since mr.Husband yang akan keluar belikan disposable diapers untuk lil' armies, so tak nak pening peningkan kepala mr.Husband, satu brand jer mrs pip guna, cuma saiz tu berbeza ler .... lil' Iman guna XXL, lil' Amin pula guna XL ...

satu lagi sebab kenapa mrs pip nak bertukar angin selain masalah kualiti, ialah disebabkan faktor harga ... serius ada disposable diapers yang harga lagi murah tapi kualiti puashati T_T .... tapi apapun, pilihan memasing ler kan ... ada juga baby mengalami alahan kalau guna jenama lain, so kena stick with DRYPERS, yang ni memang tiada kompromi coz keselesaan baby perlu diutamakan ...

tapi apapun, thankx DRYPERS coz all these while, memang mrs pip happy jadi pengguna DRYPERS ... nanti once you dah fix your quality problem, sure will come back to you so that can collect MORE POINTS, and can redeem MORE FREE ITEMS!

cheers.


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017