test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Tuesday, 21 March 2017

Teringin feeling feeling romantik walaupun sudah tua... just like this old japanese couple... salute.

hi there,

beberapa waktu dulu, mrs pip ada beli sepasang dua tshirt sedondon untuk dipakai bersama mr.husband, cewah feeling feeling romantik gitu pakai baju sama kan...

korang dgn pasangan masing2, selalu pakai couple clothes tak? .... mr.husband cakap, alaaa pakai baju sedondon ka, tidak sedondon ka, it doesn't matter, tu bukan pengukur utk hidup romantik... yang penting hati dan jiwa tu yang harus romantik...

haish, alaaaa tapi mrs pip suka juga kalau sekali sekala kita sedondon dgn pasangan masing masing, nampak mcm satu team, sehati sejiwa .... cewah!

kadang kadang terfikir juga, kalau sudah tua nanti, macam mana yer... romantik or tak romantik? ada pasangan yang ambil keputusan tidur berasingan bilik. hurmmm, part ni mrs pip tak faham. why????

bukan bila dah tua, sisa waktu tu harus lebih dikongsi bersama? so why mahu tidur berasingan? hope mrs pip ni nnt, bila dah tua peringkat nenek nenek gitu, romantik tu biar lebih, dah tinggal berdua ja kan time tu, anak anak dah besar panjang... hope Allah berikan hidup yang indah indah utk kita semua yer, amin.

terbaca kisah pasangan jepun yang siap ada IG bonpon511, ni dah peringkat atuk nenek tau, tapi tiap tiap hari mengenakan pakaian sedondon, rajin pula ambil gambar and letak dalam IG ...

tengok pasangan ni, mesranya ala kadar, menjaga tatasusila. sedap mata memandang gambar gambar yg di upload dalam IG mereka.

Wah! relationship goals ....

Jom layan gambar gambar mereka ....










lagi menarik, bukan sahaja sedondon, tapi warna dan fesyen pakaian mereka berani dan sedikit trendy. 

kalau nak tengok lagi byk gambar2 pasangan tua sedondon ni kenalah check IG mereka.... 

P/S: berharap bila tua nnt, kalau tak pun pakai sedondon, tapi at least nak juga pakai mix and match dgn mr.Husband, lepas tu tak nak la pakai pakai sarung n tshirt saja.. LOL.

korang korang pernah tak terfikir bila tua nnt, how your life look like with your spouse? hehe.

apapun, enjoy your nite.


cheers.









No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017