test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Monday, 15 May 2017

Review Maybelline Clear Smooth All in One

hi there,

few weeks ago, sedang mrs pip layan website LAZADA, ternampaklah promosi MAYBELLINE dan yang sewaktu dengannya + penghantaran percuma.

pantang ada 'penghantaran percuma' terus rasa mcm mau grab semua items di LAZADA! .... apapun, beli yang perlu sahaja, yang tak perlu kita tolak tepi T_T ...

memandang bekalan powder foundation mrs pip kehabisan, jadi kebetulan MAYBELLINE tengah buat SALE SALE SALE thru LAZADA, why not beli satu kan ... dan pada harga >>>>> RM11.00 jer *tak ingat RM11, berapa sen*


inilah item yang berjaya mrs pip beli, iaitu Maybelline Clear Smooth All in One .... casing tu kaler pink, memang sweet sangat... T_T


item dibalut dengan bubblewrap.... so far mrs pip beli barang di LAZADA, memang dorang sangat prihatin dengan bab2 packaging  ... mana2 item yang mudah pecah/rosak/sensitif, akan dibalut dgn bubblewrap.


kononnya 12H lasting & all day shine free ... yang bab ni mrs pip tidaklah buat ujikaji yer nak tunggu sampai 12 jam ... tapi yang bab shine free tu memang setuju ... mrs pip pakai dalam 4 jam cenggitu la, bedak stay as it is :)) ... dan mempunyai SPF 32PA+++ membantu kulit daripada terkena sinaran UV.


dengan kuasa cermin yang sungguh hebat! haha, jelas segala jerawat boleh nampak T_T ...

best ke tak ? .... kena cuba baru tau. bagi mrs pip, so far mmg mrs pip has no problem dgn Maybelline Clearsmooth, suka pakai ... bedak terasa ringan, tidak melekit dan stay longer as it is pada kulit mrs pip ... yang penting, shine no more!

cheers.

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017