test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Tuesday, 23 May 2017

Tak sempat nak blogwalking ;(

hi there,

lately mrs pip not feeling so well, terus hajat mau berblogwalking terbantut. selain tidak sihat, my internet speed sangatlah slow ... jadi terpaksa selalu banyak sabar dgn line Digi ni, jangan hempas tablet sudah ;) ...

bukan sekadar gambar hiasan

reading list mrs pip semua entry best best, tapi tak dpt nak baca habis dan tinggalkan jejak, coz loading tiime lama sangat ...

lepas tu rasa bersalah join segmen byk2 tapi tak membalas kunjungan blogger2 lain yang rajin melawat blog mrs pip .... hurmmm.

nnt mrs pip lawat korang semula yer ... insyaallah ...T_T

cheers.


15 comments:

  1. wlcome to the club my fren.. alahan ngandung mmg sukar nk di jangka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes Awa .. we are in the same boat now ...
      tak lama lagi akan membuyung :)

      Delete
  2. alhamdulillah & thniah sis !!!! oh my !!! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Jun ... oh my!!! sungguh ndak sangka.

      Delete
  3. Tahniah! Mrs. Pip.

    Eh! blog dah berwajah baru la ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Mrs A, TQ.
      hehe, blog pun nak raya juga, harus ada baju baru :)

      Delete
  4. Wah tahniah.
    Tak sempat nak blogwalking,
    bolehlah blogrunning.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalaulah internet line laju selantas kilat,
      Haha, pasti akan buat blogrunning ni WP...
      ....cheers.

      Delete
  5. alhamdulillah..tahniah, semoga segala urusan dipermudahkan

    ReplyDelete
  6. musuh utama adalah line internet 😂

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017