test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Thursday, 1 June 2017

Menang SGShop RM100 free shopping credit giveaway di Blog Elih Japahar

hi there,

mrs pip terjebak sesangat join segmen SGShop! kalau terpilih sebagai pemenang akan dikreditkan RM100 ke akaun SGShop, muehehe ... boleh shopping sakan kan kan kan ...

dan bangun2 ja pagi ni, check reading list, dah ada few blogger update senarai pemenang ... dan alhamdulillah, terselitlah juga nama mrs pip ... terus hatiku berbunga bunga ... nama mrs pip terpilih melalui segmen SGShop yang dibuat oleh blogger Elih Japahar (one of our Sabahan Blogger juga ni) ... many thanks Elih T_T


tak sangka terpilih. Thanks Elih for the credit giveaway, semoga murah rezeki selalu ...

p/s: rambang mata nak beli apa ...



cheers.

7 comments:

  1. waah best. murah rezeki. tahniah!

    ReplyDelete
  2. Tahniah sis.. Murah rezeki sis.. =)

    ReplyDelete
  3. wahhh, tahniah!! seronok tu nak shopping!

    ReplyDelete
  4. Wahh! Tahniah sis..1k banyak tu...WoooooW

    ReplyDelete
  5. waw! tahniah sis.. shopping raya.. hehe :)

    ReplyDelete
  6. Thank you semua ..
    Hehe, credit tak masuk lagi,
    nnt mrs pip review barang once dah dapat credit utk shopping ya ...
    Korang semua pun gudluck juga join GA SGShop dari other bloggers.
    Cheers.

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017