test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Wednesday, 7 June 2017

My 5 Most Read Entries for May 2017 + Jom join GA Raya by Mrs Pip

hi there,

how's your Ramadhan? hope everything is ok ... cepatkan masa berjalan, dah masuk minggu kedua Ramadhan T_T pejam celik dah nak raya :)

so, apa yang trending pada blog mrs pip sepanjang bulan Mei lepas? jom check-it-out! ... eh tapi sebelum tu, nak promo sikit, korang dah join GA Raya by Mrs Pip tak?

korang jangan puasa yang-yuk,
siang malam buka periuk T_T

5 entry terhangat di bulan mei 2017:-

#1

Susu Frisolac Comfort untuk bayi yang sukar membuang air besar + baby colic + bayi yang selalu kembung perut


#2

Set berpantang Jamu Selapan Mustika Ratu + Tungku Herba + Losyen Yusmira Pati Halia


#3

Beli pam susu Autumnz Bliss yang murah dari LAZADA


#4

Pengalaman pumping breastmilk menggunakan pam susu jenama AUTUMNZ yang best!


#5

Sedang berlangsung 'Giveaway Raya by Mrs Pip' - sehelai shawl menawan bakal dimenangi!


untuk pengetahuan semua yang mana mana belum join lagi GA Raya mrs pip, cepat cepat join, still ada masa lagi, GA berlangsung sehingga 24 June 2017 ...

manatau rezeki raya, dapat sehelai printed instant shawl keluaran Avilia.My

selain 5 entry terhangat, bulan Mei sahaja, mrs pip published 59 entry, namun bukan semuanya entry penuh, sebahagian adalah entry bloglist segment dan giveaway segment T_T

sekiranya anda terlepas mengikuti blog entries mrs pip, korang bolehlah terjah entry bulan Mei di sini :)

I am PREGNANT kali ke-3

Review instant shawl Elora Printed dari Avilia.My

Road to Tambunan : Angsa berjaya di beli

Ketahui cara menunaikan solat Tarawih dengan mudah secara BERSENDIRIAN

Antara 6 amalan harian sepanjang Ramadhan yang boleh dilaksanakan (walaupun cuma sekali)

Kadar bayaran fidyah bagi negeri Sabah

10 amalan Rasulullah di bulan Ramadhan yang perlu kita ketahui

Blog 'berbaju baru' hasil sentuhan sis Hawa

Resepi Bihun Kari Udang ; menu sedap berbuka puasa

Lazada Ramadhan Contest 2017

Tak sempat nak blogwalking ;(

(PAPN Membakut) Sambutan Hari Guru & Ibu 2017

Printing PERCUMA dari Photobook untuk 40pcs gambar saiz 4R selamat diterima , yeah!

Resepi japanese tauhu masak kicap bersama mix vege

Road to Tambunan: Pit stop makan tepi sungai Motung Lotung

Segmen BLOGLIST Jun-September 2017

Cerita keistimewaan Saidatina Aishah R.A

Cerita Zainab Al-Kubra Binti Muhammad

Misi terlaksana! Anak-anak BEBAS DIAPERS sepenuhnya .... Tips mudah Mrs Pip :)

DIY kad HARI GURU; the final product revealed!

Sampai juga hajat untuk mendaki bukit T_T

Inspirasi mutiara kata tokoh-tokoh Islam

Printing A3 photo poster with Photobook @ RM9.90 for 4 pcs !

Tips agar DAUN SUP kekal segar

Katering SJB; Perkhidmatan katering di Kota Kinabalu dan kawasan sekitarnya ...

(PAPN MEMBAKUT) ... It's hard to say GOODBYE ;(

Pertama kali makan aiskrim!

THE AMERZING BLOGSLIST : being me as a stay at home mom and a caterer

BLUE SKY TAG by Amerzing

Ini rupanya biskut GERY yang viral lagi sedap tu!

Amalan yang digalakkan di bulan Syaaban

My 5 Most Read Entries for April 2017 and 49 other entries

Pulau Tiga; Celebrating 1000 days wedding anniversary

'Knowing the nature' bersama lil' Amin



Blog / GA segment & the results

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Cikzacom

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom

Giveaway Raya By Mya & Friends

Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors

SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul

Segmen Pencarian Bloglist by ombak Bergigi

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!

Senarai pemenang Traveloka My Travel Story

Segmen: Blog Eyja Dot Com Carik Bloglist

Blog mrs pip tersenarai dalam bloglist 'SEGMEN MENCARI BLOGLIST BY KINAH'

Segmen: Bloglist 1st Time by Lokman Hakim

Win Calendar 2017 Frame in Blogger Contest Giveaway

SEGMEN MENCARI BLOGLIST BY KINAH

Keputusan Seorang Syed nak Bloglist ... Mrs Pip tersenarai juga T_T

Giveaway CASH RM1000+ May 2017 by Emas Putih

GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRATAKIYUDIN

TAHNIAH ! Senarai 15 blogger yang berjaya di-'BLOGLISTED' ....

Dua pemenang bertuah 'I AM BLOGLISTED BY MRS PIP' sudah diumumkan!

Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani

Pengumuman akan diketahui sebentar lagi



p/s: esok 8/Jun 2017, hari terakhir untuk submit contest Week 2 Lazada yang bertemakan dekorasi rumah sempena raya ... ramai blogger dah submit penyertaan, mrs pip insya allah akan submit penyertaan lewat petang ini ...

goodluck kepada semua yang menyertai LAZADA RAYA blogger contest

cheers

4 comments:

  1. tahniah banyak gak posting tu

    ReplyDelete
  2. thanks Mrs Pip...ni jengah kejap..sat lagi sy jengah dan hadam ya..hehe

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017