test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Saturday, 24 June 2017

Pengumuman! segmen GIVEAWAY RAYA BY MRS PIP ditutup secara rasminya

hi there,

dengan ini, segmen GIVEAWAY RAYA BY MRS PIP ditutup secara rasminya ....



dan selama 24 hari segmen berlangsung , sebanyak 33 penyertaan mendaftar diri ... ada yang dah memang jadi follower mrs pip, ada yang baru follow blog mrs pip, apapun thanks semua kepada yang sudi join, I am really appreciate it.

dan kepada yang terlepas untuk join segmen GIVEAWAY mrs pip bulan Jun ni, it's ok, boleh join segmen GIVEAWAY mrs pip insyaallah pada bulan Julai pula (just wish me sentiasa sihat, since my 3rd pregnancy ni mrs pip ada masalah spotting and now dah masuk hari ke-6 spotting ..)

di sini, mrs pip senaraikan link penyertaan para bloggers yang join, so korang semua bolehlah blogwalking and follow-memfollow each other okey ....

senarai penyertaan GA Raya by Mrs Pip

1. http://msvelentine.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
2. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/06/klik-banner-untuk-join-sekaki-kenangan.html
3. http://makbapakkauhijau.blogspot.my/2017/05/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
4. http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
5. http://messarah.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
6. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
7. https://belogsjm.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip-24jun2017.html
8. http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
9. http://www.anasuhana.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
10. http://razanahanis.blogspot.my/2017/06/random-giveaway-raya-by-mrs-pip.html
11. http://farah-atiqah98.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
12. http://shumie-dz.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
13. http://aryanazra.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
14. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
15. http://puankuci.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
16. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
17. http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
18. http://jombercontest.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
19. http://sfilzahtulhr.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
20. https://aninashyqinlife.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
21. http://ciknurul23.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
22. https://umifuzy.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
23. http://www.kakgojes.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
24. http://www.opzzpinky.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
25. http://blogashalya.blogspot.my/2017/06/sedang-berlangsung-giveaway-raya-by-mrs.html
26. https://smoochiemallow.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
27. http://www.unnianje.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
28. http://akhalilah.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
29. http://penselduabee.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
30. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
31. http://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
32. https://nourayuadieb.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
33. http://nurnabilarslan.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

..........................
nantikan pengumuman pemenang pada hari esok , bersamaan 25/6/2017 dan dijangka juga esok adalah 1 Syawal hari pertama hari raya aidilfitri T_T

so, siapakah pemenang bertuah di hari raya tersebut? kenalah STAY TUNE T_T

cheers.

10 comments:

  1. Wahhh... Take care Mrs Pip.. Selamat Hari Raya .. Jaga Kesihatan ya :)

    ReplyDelete
  2. Alahai saya terlepas pandang giveaway contest Mrs. Pip.. Ku kecewa..

    Selamat Hari Raya Mrs. Pip & take care 💕

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya Aidilfitri mrs pip. Semoga ceria di samping keluarga tercinta. Jaga diri sebaiknya. ❤❤

    ReplyDelete
  4. Kak Pip, sy nda tersenarai ka? 😂😂😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry Adieb..... kak pip sudah update....
      Ada sudah nama Adieb, aiseh mcm mana kak pip terlepas pandang ni....
      Sorry ya Dieb.

      Delete
    2. Nda apa bah 😄👍👍👍 ghaib skjp bah tu url blog sy, main tapuk2 dia dgn kak Pip 😂 nakal

      Delete
  5. Tak apa. saya join yg akan datang punya.
    selamat hari raya.

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017