test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Friday, 2 June 2017

#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

hi there,


join segmen GA SGShop yang dianjurkan oleh blogger Sofie Adie, nak join mudah saja, just klik banner kat atas tu T_T jom ramai ramai memeriahkan segmen GA SGShop, kalau anda terpilih, nnt bolehlah shoping sakan kat SGShop T_T.

kalau mrs pip terpilih sebagai pemenang bertuah, mrs pip nak shopping geometry carpet ni, harga pun affordable, tak mahal mana... design banyak giler, semua cantik cantik, rambang mata dibuatnya ...


cantik tak?

since berpindah rumah awal tahun ni, ruang tamu mrs pip still kosong tanpa hamparan permaidani, cewah! so, nak la jugak kan letak sekeping dua carpet untuk menaikkan seri wajah si ruang tamu rumah mrs pip ....

jgn lupa daftar akaun kat SGShop jugak, mrs pip dah dengan menggunakan username: mrspip ...

wish me luck ya.

cheers.

11 comments:

  1. wah! cantiknya! semoga berjaya dan salam ramadhan! :)

    ReplyDelete
  2. goodluck ^^

    http://raizahalisah.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

    ReplyDelete
  3. Thank you semua yg wish mrs pip...
    All the best juga utk korang semua yg joi GA ni..
    Cheers.

    ReplyDelete
  4. SINGGAH BW

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

    ReplyDelete
  5. SINGGAH BW

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

    ReplyDelete
  6. tahniah mrs pip!
    semoga dapat miliki barang yang mrs pip hajatkan!
    salam ramadhan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Sofie Adie anjurkan GA ini :)

      Delete
  7. tahniah kakak..menag ga nie...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ dear ... rezeki nak raya + rezeki ibu mengandung :)

      Delete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017