test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Friday, 2 June 2017

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

hi there,

join GA SGshop lagi. kali ni dari blogger cik Wani Sukarno ...


jom ramai ramai join GA SGShop ni, kalau bertuah, dapatlah merasa RM100 credit giveaway dari SGShop, wow! pasti akan rambang mata untuk membeli belah kelak T_T

kalau mrs pip berjaya menjadi pemenang, barang yang mrs pip nak beli, ialah geometry carpet ni .... 

since mrs pip baru berpindah rumah awal tahun ni, and rumah pula still tak hias apa apa, ruang tamu rumah mrs pip sangatlah empty tanpa kehadiran cik sofa dan mr carpet, so kalau menang GA SGShop ni, memang nak nak sangat beli geometry carpet ni, pasti akan menaikkan seri ruang rumah mrs pip, .... 
*dah start berangan dah* ...T_T

banyak sangat pilihan corak dan warna menarik, lepas tu harga pula sangat affordable .... ni kalau menang shopping RM100 credit tu, beli bukan setakat satu, boleh beli dua carpet terus ... best kan.





nak join GA SGShop ni, jangan lupa daftar dulu kat SGShop ok, mrs pip dah, dgn menggunakan username: mrspip

wish me luck.

cheers.

5 comments:

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017