test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Sunday, 23 July 2017

Lipstick Festival by Lazada , beli lipstick pada harga serius murah !

hi there,

Lazada sedang mengadakan tawaran hebat LIPSTICK FESTIVAL bermula 21 Julai sehingga 31 Julai 2017. tawaran hebat gila gila ! bagi peminat lipstick seperti jenama Maybelline, Nyx, Loreal, Kylie Jenner, Laneige, etc korang bolehlah borong lipstick jenama kegemaran korang pada harga yang sangat affordable 💋👄💋




Bestsellers, hottest nudes, mattest matte .... rambang mata wei nak pilih yang mana satu .... semua nampak mcm best, macam nak borong semua ... ish, Lazada ni ... benci tau bila ada sale gila gila ni, mulalah rasa gelisah gatal nak membeli online 😂😂😂 ....

kalau nak terjah promosi lipstick festival Lazada ni, mrs pip siap bagk korang link terus ke landing page LIPSTICK FESTIVAL BY LAZADA 21 JULAI HINGGA 31 JULAI 2017, KLIK DI SINI ...

sekadar berkongsi, kot kot ada yang sedang mencari lipstick kegemaran korang kan ...

cheers.

6 comments:

  1. ohmaaai.. ini adalah kelemahan ..!!

    ReplyDelete
  2. kalau teda entry ne..mungkin aku xtau psl festival..oke jom borong!

    ReplyDelete
  3. Thanks a lot Mrs. Pip for this post.. LZ suka lipstick dan tak tahu pun Lazada ada sales Lipstick Festival..Yeayyy masih sempat lagi grab..

    ReplyDelete
  4. Kepada yg suka buat koleksi lipstick, jom shopping sakan di Lazada sempena lipstick festival ni 😊 ...

    ReplyDelete
  5. Alahai.. Murahnya.. Lama dah stop membeli mende-mende ini.. Tapi cam tergoda pula.. kikiki..

    ReplyDelete
  6. Ya Allah, nasib baik tak terlepas peluang ni lagi, thanks inform Mrs.Pip!

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017