test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Tuesday, 25 July 2017

Selesai membeli belah di SGShop ...

hi there,

hari tu mrs pip ada menang peraduan SGShop dari few bloggers yg anjurkan contest tu .... dan semua sgshop credit sudahpun dimasukkan ke akaun sgshop mrs pip. syukur sangat menang peraduan tu, jadi adalah extra duit nak shopping ☺ ....

buat pengetahuan semua, credit yg mrs pip terima ni tak boleh tukar ke wang tunai, kita nak cashout yer, NO . credit tu mmg untuk kita guna beli brg kat SGShop sahaja ....

dan, nak beli barang ni pun kena bijak, kalau boleh pilih barang yang ada tanda SMARTSHOP kerana postage fee lebih murah berbanding dgn yg tiada tanda. bab SMARTSHOP ni, dan masalah lain yg mrs pip hadapi ketika menggunakan SGShop ni, tu cerita di lain entry ya, insyallah ...

tengok kawan2 bloggers ramai dah yg shopping kat SGShop, dan dengar2 credit tu kena guna hingga 31 Julai ni, kalau tak akan burn ... jadi, mrs pip pun memulakan aktiviti beli belah beberapa hari yg lepas ☺ ...


dan mrs pip berjaya beli beberapa barangan, dan credit SGShop tu mrs pip tak guna semua, simpan dalam 30% jumlah credit tu untuk bayar postage ....

da berjaya dibeli ialah :-

3 helai tshirt untuk mr husband
yang ni item SMARTSHOP 

sehelai blouse panjang untuk mrs pip
2 helai kids tshirt untuk lil'armies

sehelai alas meja saiz besar
yang ni item SMARTSHOP

 2 pasang baju (tshirt + seluar pendek) untuk lil'armies

Pink cardigan utk mrs pip
Dan yg ni pun item SMARTSHOP

habis dah pilih semua item ni dan bayar .... alhamdulillah, cukup semua credit yg mrs pip guna utk beli barang dan bayar postage. tengok still ada lebihan rm55.00 dalam akaun, so guna beli last item ....


last item ni mulanya nak beli wallet, tapi tiada yg berkenan, so beli sandal sajalah....
Yang ni pun item SMARTSHOP juga ....

dah siap beli belah, dan credit semua dah guna .... sekarang ni just nak tunggu barang2 ni sampai rumah , insyaallah akan sampai dalam keadaan yg elok sekitar Ogos nanti 😊 ..... banyak2 brg tu, lapis meja tu yg mrs tak sabar nak tunggu sampai 😃😃😃 ... 

yang menang SGShop dah selesai beli belah tak ? hope korang pun happy terima parcel korang dari SGShop .... nnt once barang dah arrive, insyaallah mrs pip buat entry lagi 😉 ...

till now, XOXO

cheers



8 comments:

  1. Wah, terima kasih share. Boleh la jenguk2 cuci mata pasni.

    Jemput join ye chocolate giveway ni di http://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  2. wahhh banyak shopping hikhik. alhamdulillah :*

    ReplyDelete
  3. Fiqa parcel kedua dah selamat sampai..huhu..

    ReplyDelete
  4. Bestnyaaaa shopping....=) teringin nak shopping juga

    ReplyDelete
  5. Sakan lerrr Mrs. Pip bershopping, hihi.

    ReplyDelete
  6. Tahniah Mrs Pip.. bestnya dapat membeli belah.. kdg slalu juga t'baca post kat whatsapp hahaha .. Alhamdulillah rezeki Mrs Pip .. Smoga brg2 tue slmat sampai hehe

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017