test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Thursday, 20 July 2017

Terima kad raya daripada KasihkuAmani

hi there,

yeah, kad raya pertama ! selepas lebih 10 tahun tidak mendapat sebarang kad raya :( .... nampak sangat pemberian kad raya semakin dipinggirkan ... kalau dulu, banyak kedai yang jual kad raya kan, even small kedai runcit pun jual ... tapi nowadays, hurmmmm .... memang sukar mencari kad raya kecuali kat kedai kedai buku atau hypermarket yang ada stationery section ...


kad raya ni mrs pip terima selepas menang peraduan hari tu kat blog kasihku amani  .... kad raya ni lama dah sampai, cuma baru hari ni berkesempatan nak buat entry .. comel ja kad raya ni , nak simpan buat koleksi + kenang kenangan ... bukan senang nak dapat kad raya daripada rakan blogger tau ... 

klik banne untuk join :)


cheers.

1 comment:

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017